Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOLA POLICAJCA

Prvo pojavljivanje Vanesse nakon napada: Ne trebate mi prevoditi SMS-ove

Vanessa Raney
Igor Kralj/Pixsell
13.06.2017.
u 14:18

Vanessa je u jednom trenutku zamolila da je puste izići da popije vode pa su je do WC-a otpratili pravosudni policajci.

Uz optuženu Vanessu Raney, na raspravu su kao javnost pristupili predstavnici američke ambasade. Vanessin odvjetnik Miljenko Mandek zatražio je prijevod cijelog spisa na engleski jezik nakon čega je sutkinja Vanessu pitala ima li potrebe da se cijeli spis prijevodi na engleski.

Vanessa je rekla da razumije hrvatski i da e-mailovi i SMS poruke koje je slala, a kojih u spisu ima nekoliko tisuća, ne treba prevoditi. Navela je da je potrebno prevesti druge stranice kojih je 19.

Vanessa Raney
1/7

Odvjetnik je također zatražio da se njemu kao branitelju prevede i dio dokumentacije koji je na engleskom. Zbog roka potrebnog za prevođenje dokumentacije rasprava je odgođena, a iduća je zakazana za 29. lipnja.

Vanessa je u jednom trenutku zamolila da je puste izići da popije vode pa su je do WC-a otpratili pravosudni policajci. Također je i navela kako će se braniti šutnjom dok se 19 stranica spisa ne prevede. Također se neće izjašnjavati o krivnji.

Komentara 2

IP
info_punkt
15:11 13.06.2017.

da je ova ljepotica u Americi potegnula nož na policajca, imala bi u sebi pored vlastitih 160, još dodatnih 5 kg olova.

JA
jaxjones123
18:36 01.02.2018.

Tipična glasačica HDZ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije