Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pronađen muškarac koji je zaprijetio samoubojstvom u Hrvatskom saboru

sabor
Arhiva VL
10.02.2010.
u 11:47

Na izlasku iz zgrade zaprijetio da će si oduzeti život i najavio da će to napraviti na Trgu bana Jelačića. To srećom nije napravio.

Samoubojstvom na Trgu bana Jelačića zaprijetio je branitelj D.G. (49) u utorak u 9.45 sati u zgradi Hrvatskog sabora.

Branitelj je došao u zgradu Hrvatskog sabora na Trgu svetog Marka i zatražio razgovor u vezi sa svojim statusom. Njegovu su zahtjevu za razgovor udovoljili. Međutim, branitelj je bio nezadovoljan ishodom razgovora, odnosno svojim statusom, pa je na izlasku iz zgrade zaprijetio da će si oduzeti život i to na Trgu bana Jelačića.

To srećom nije napravio. Otišao je s Trga svetog Marka i udaljio se u nepoznatom smjeru. Policija je u srijedu poslijepodne pronašla muškarca te je odveden na obradu.

 

Ključne riječi

Komentara 17

ZE
zelenakrava
12:13 10.02.2010.

Nezadovoljan ishodom razgovora???!!! Vjerojatno je iz rata izašao živ i zdrav. I sada valjda traži da mu se osigura posao ili još bolje mirovina za pristojan život te da mu se riješi stambeno pitanje. Takvoj neinformiranosti kumuju i političari a i Vi novinari.Izjave i naslovi-stanovi za branitelje,mirovine za branitelje itd.Ali ne precizirate da se radi o braniteljima bez nogu,ruku,ljudima kojima su razrušene kuće,oni kojima su poginuli članovi obitelji i sl.

14
14words
12:16 10.02.2010.

Nezavisna je Država Hrvatska totalitarna, jer udružuje, povezuje i upravlja svim izvorima narodnih snaga, duhovnih i stvarnih, jer preuzima na sebe potpunu, totalnu brigu za sve slojeve naroda u svim njihovim životnim potrebama. Ona nije ustanova, koja muze narod, da bi nju onda mogli musti oni, koji njom upravljaju, kao što se to pod demokratskim režimima često događalo. Ona u svojim rukama sjedinjuje sva narodna dobra samo zato, da bi ih mogla jednako svima podijeliti. Ona je totalitarna, jer teži da sve nadzire, vodi, upravlja i uredjuje. Ona je totalitarna, jer se jednako brine, da dijete ide u školu, da seljak dobije sjeme, da majka može bezbrižno rađati, da radnik bude osiguran u poslu, da starac u miru provede posljednje dane. Ona je totalitarna, jer ne da nikome krasti i pljačkati narodno bogatstvo. Ona je totalitarna, jer teži staviti u službu opći narodni probitak, život i rad svakog pojedinca.

OB
-obrisani-
12:46 10.02.2010.

Pa de si bre morski , baš sam se uplašio da te nisu banirali ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije