Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreći kumovao alkohol?

U teškoj prometnoj nesreći šestero ozlijeđenih!

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
11.07.2017.
u 13:50

Neslužbeno se doznaje da su oba austrijska državljana bila pod vidnim utjecajem alkohola pa se još utvrđuje tko je od njih dvoje upravljao vozilom.

Šest je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak navečer dogodila na kolniku državne ceste Funtana-Vrsar, izvijestila je danas istarska policija.

Nesreća se dogodila oko 22.20 kada je zasad neutvrđeni vozač, upravljajući osobnim automobilom Mercedes austrijskih registracijskih oznaka, iz Vrsara u smjeru Funtane zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu stranu kolnika i frontalno se sudario s automobilom Hyundai, pulskih registracijskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak.

Od siline udara Hyundai je udario u zaštitnu ogradu, a u nesreći su ozlijeđeni putnici iz Mercedesa, 67-godišnjak i 67-godišnjakinja, oboje austrijski državljani te vozač Hyundaija i njegovo troje putnika, dvojica 24-godišnjaka i 22-godišnjakinja koji su prevezeni u Opću bolnicu Pula.

Policija utvrđuje okolnosti nastanka prometne nesreće te pokušava otkriti tko je upravljao Mercedesom i izazvao nesreću. Neslužbeno se doznaje da su oba austrijska državljana bila pod vidnim utjecajem alkohola pa se još utvrđuje tko je od njih dvoje upravljao vozilom.

Komentara 2

NA
narcis660
14:20 11.07.2017.

Najstroze kazniti!!!!!!!Da je obrnuto mi u njihovoj zemlji nebi se mogli oprati a alkohol i voznja neidu zajedno!Mladi ljudi nastradali zbog dva pijana idiota

MH
mhadziah
14:36 11.07.2017.

U Dubaiu ako te uhvate da si pijan za volanom ides 6 mjeseci na prislini rad u pustinji...ako si skrivio saobracajnu nesrecu ne gine ti 20 godina...U banana drzavama se sve tolerila...Ubijjes ljude jer si pijan skrivio nesrecu i nikome nista.....Kad bi kazne ble stroze nebi lokali i vozili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije