Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPOVAČA

Promet drogama: Pronašli plantažu indijske konoplje

Indijska konoplja
Foto: PU sisačko-moslavačka
1/3
12.09.2017.
u 14:20

Pronađene stabljike indijske konoplje i marihuana su oduzete

Veću plantažu indijske konoplje pronašla je u ponedjeljak policija na području Popovače, zbog čega je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno prijavila dvojicu muškaraca u dobi od 24 i 58 godina.

Njih se sumnjiči da su na poljoprivrednim površinama na području Popovače posadili indijsku konoplju pa je tako policija pretragom jednog zemljišta pronašla četiri stabljike visine od 113 do 252 centimetra, na drugom zemljištu kojim se koristi 58-godišnjak pronađene su 33 stabljike indijske konoplje visine od 120 do 270 centimetara, a pretragom njegove kuće pronađena je još jedna biljka indijske konoplje i jedan gram marihuane.

Pronađene stabljike indijske konoplje i marihuana su oduzete, a osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Komentara 4

GU
General_U
21:12 12.09.2017.

najbitnije je da su ovi iz farmaceutske industrije legalizirali marijuanu u medicinske svrhebi to u ljekarnama skupo prodaju na ricete,naravno roba je iz uvoza...ja sam uvik za naše domaće pa i ove se bile za medicinsku svrhu za misec dana bi bile top,ali dođoše kero...

BO
Bombarder
14:31 12.09.2017.

Heroji a ne zločinci!

DH
dalibor.hren
14:39 12.09.2017.

Lišće je dobro posušiti i napuniti jastučnice - to je "dormeo", spavaš ko beba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije