Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

Profitera će uvijek biti: sramotna cijena antibakterijskog gela

Cijena antibakterijskog gela
Foto: Screenshot Facebook
17.03.2020.
u 08:49

U komentarima ispod fotografije neki pišu kako je cijena sramotna, a drugi pak tvrde da je cijena identična kao i prije pojave koronavirusa.

U vrijeme nestašice antibakterijskih gelova zbog epidemije koronavirusa, neki su se trgovački lanci htjeli 'obogatiti'. 

City Radio na svojoj Facebook stranici objavio je fotografiju koja je izazvala mnoštvo negativnih komentara, piše Poslovni dnevnik

Naime, cijena dezinficijensa u jednom trgovačkom lancu iznosi čak 79,99 kuna po komadu. U komentarima ispod fotografije neki pišu kako je cijena sramotna, a drugi pak tvrde da je cijena identična kao i prije pojave koronavirusa. 

Komentara 3

SO
Sir Oliver
10:15 17.03.2020.

U Njemackoj je jednoj trgovini osvanula cijena od cak 1.000 € za bocu! Trebam li uopce napisati da je policija stigla za sat vremena, zatvorila trgovinu a vlasnika strpala u zatvor gdje sad ceka sudjenje. To se tako radi u uredjenim drzavama u cije drustvo HR jos dugo nece uci!

DU
Deleted user
08:57 17.03.2020.

Oni koji misle da je dobar trenutak za velike zarade treba osuditi za ratno profiterstvo. U ovim slucajevima bi trebala drzava reagirati.

DU
Deleted user
10:10 17.03.2020.

Od.ebite od trzista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije