Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
auto između kamiona i miješalice

Preživjeli nevjerojatnu prometnu nesreću: 'Nakon toga bih igrao lutriju'

auto prikliješten između kamiona i miješalice
Foto: Screenshot/Instagram
1/3
30.04.2022.
u 16:15

Kamion je velikom brzinom udario u bijeli automobil, odgurnuo ga prema miješalici te ga naizgled u potpunosti zgnječio

Dramatičan video prometne nesreće, snimljen nadzornom kamerom na lokaciji koja nije poznata, objavljen je na Instagram stranici "Cars Over Everything". Prikazuje trenutak kada je manji gradski auto prikliješten između kamiona i miješalice.

Naime, miješalica je bila zaustavljena na cesti, vjerojatno čekajući zeleno svjetlo na semaforu, a bijeli gradski auto stajao je iza nje. Kamion je potom naišao te velikom brzinom udario u bijeli automobil, odgurnuo ga prema miješalici te ga naizgled u potpunosti zgnječio. 

Nasreću, na snimci se može vidjeti kako osobe iz bijelog automobila nisu ozlijeđene. Muškarac je izišao iz vozila, a u njemu se može vidjeti žena koja je ostala sjediti. Mnogi su korisnici Instagrama istaknuli kako su oni imali mnogo sreće što su preživjeli takvu nesreću. 

- Želim takav automobil - naveo je jedan korisnik. 

- Nakon toga bih igrao lutriju - komentirao je drugi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije