Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

U sudaru s teretnim vozilom kod Matulja poginula vozačica automobila

Zagreb: Potpredsjednik Vlade Božinović nazočio primopredaji vozila za očevide prometnih nesreća
Marin Tironi/PIXSELL
30.04.2022.
u 11:34

Vozačica je, upravljajući vozilom iz smjera tunela Učka u smjeru Matulja, prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u teretno vozilo kojim je upravljao 43-godišnji državljanin BiH, naveli su iz  Policijske uprave primorsko-goranske

Vozačica osobnog vozila (64) poginula je u petak u prometnoj nesreći na autocesti kod Matulja, nakon što je vozilom prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u teretno vozilo, izvijestila je u subotu o rezultatima očevida primorsko-goranska policija.

Vozačica je, upravljajući vozilom iz smjera tunela Učka u smjeru Matulja, prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u teretno vozilo kojim je upravljao 43-godišnji državljanin BiH, naveli su iz  Policijske uprave primorsko-goranske.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, vozačica je umrla na mjestu prometne nesreće.

Očevidom na mjestu nesreće je rukovodio zamjenik općinske državne odvjetnice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije