Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutna ubojstva

Presuda Tinu Šunjergi u četvrtak: Majci presudio u autu, a ocu u garaži

Tin Šunjerga
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
14.05.2018.
u 13:11

Nakon što je uhićen, Šunjerga se navodno samoozljeđivao gašenjem cigareta po svom licu, a navodno se na suđenju rasplakao što je njegov odvjetnik ocijenio kajanjem.

Presudu Tinu Šunjergi (20) ubojici oca i majke Silvane (46) i Marina (45) sudsko vijeće županijskog suda u Zadru donijet će u četvrtak 17. svibnja. To je odlučeno danas iza zatvorenih vrata sudnice u Zadru nakon završnih govora obrane i optužbe.

Tinu Šunjergi sudi se za okrutna ubojstva roditelja, prvo majke metkom u potiljak u automobilu i pred očima njegova prijatelja dok su se vraćali iz polja, a potom i oca u garaži. Roditelje je, kako se navodilo, hladnokrvno ubio iz osvete jer su mu prigovarali zbog njegova ponašanja i drogiranja.

Nakon zločina koji se dogodio u ožujku prošle godine odnosno nakon što je uhićen Šunjerga se navodno samoozljeđivao gašenjem cigareta po svom licu, a navodno se na suđenju rasplakao što je njegov odvjetnik Karlo Surić ocijenio kajanjem.

- Presuda će biti 17. svibnja, odlučeno je nakon završnih riječi. Postupak nije dugo trajao jer nije bio obiman dokazni postupak, te stoga nije dugo trajalo suđenje. Sudsko vijeće u trenutku presude će odlučiti hoće li mu se suditi po maloljetničkom pravu ili ne - rekao je Hrvoje Višković glasnogovornik županijskog suda.

Ključne riječi

Komentara 9

AD
adrad
14:28 14.05.2018.

Nikome na ovom svijetu ne bi nedostajao. Država mu treba olakšati muke. A i sebi.

DO
dom7
13:19 14.05.2018.

Neponovilo se nikome!!!Bože sačuvaj!

KR
Krotila
16:19 14.05.2018.

okovajte ga u lance,stavite mu željeznu masku na glavu i bacite ga u tamnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije