Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje

VIDEO Prepirali se oko Milanovića pa se Škoro zagrcnuo nakon Jandrokovićeve replike

17.06.2020.
u 14:45

Vi ste ti koji ste postavili gospodina Milanovića na mjesto predsjednika države i ne samo to, na vašim sastancima se komunicira da se gospodina Milanovića ni u kojem slučaju ne napada od strane pripadnika HDZ-a i to se može vidjeti, a to se može vidjeti, kazao je Škoro Jandrokoviću

U studiju Večernjeg lista danas su se sučelili Miroslav Škoro i Gordan Jandroković, nositelji izbornih lista Domovinskog pokreta i HDZ-a u 2. izbornoj jedinici, a nakon žestoke rasprave dobili su mogućnost međusobno si postaviti po jedno pitanje.

Što ćete raditi kad više ne budete predsjednik parlamenta?, upitao je Škoro Jandrokovića.

– To ćemo vidjeti, ali ja sam se ostvario u hrvatskoj politici. Kako god izbori završili, što se mene osobno tiče ja sam miran, mogu naći sebi mjesto u privatnom sektoru, no i dalje ću se boriti za HDZ jer mislim da je to najjača politička i najozbiljnija za vođenje zemlje – rekao je Jandroković.

VIDEO Škoro i Jandroković su sučeljavanje završili šaljivim provokacijama

Je li vam žao što ste omogućili da Zoran Milanović postane predsjednik RH?, pitao je pak Jandroković Škoru.

– Bez obzira koliko možete vi i vaš predsjednik tu tezu provlačiti, mislim da vam stvarno više nitko ne vjeruje. Vi ste ti koji ste postavili gospodina Milanovića na mjesto predsjednika države i ne samo to, na vašim sastancima se komunicira da se gospodina Milanovića ni u kojem slučaju ne napada od strane pripadnika HDZ-a i to se može vidjeti, a to se može vidjeti – kazao je Škoro na što se Jandroković počeo glasno smijati.

– Gospodinu Jandrokoviću je čak bilo zabavno, njemu je smiješno što hrvatski narod pati – rekao je Škoro, a Jandroković mu je odgovorio kako se 'gospodin Škoro voli šaliti i šalit će se nakon izbora kao jedan oporbeni političar'.

Škoro je u tom trenutku pio vodu pa se zagrcnuo od smijeha.

Komentara 80

DU
Deleted user
15:20 17.06.2020.

Nonjo pravi dobre sendviče!

PL
plenkicetnickivojvoda
15:25 17.06.2020.

Nastavlja se program Jedan Vođa Jedna Partija u organizaciji Anemiče vladavine. To su te europejske vrijednosti koje zastupa HDZ, placeni komentari na uzor najvecih totalitarnih rezima danasnjice. To su te vrijednosti gdje se velica lik najveceg analnog alpinista u hrvatskojj suvremenoj povijesti. Pisat ce u udzbenicima da nema analnog otvora u koji Njonjo nije zavirio i ostvario sebi korist od istoga. Prava slika i prilika vulgaris hdzovca, Njonjo baštini sve najbolje kvalitete najvece kriminalne organizacije u regiji.

MR
Mrcro1010
15:02 17.06.2020.

3,2,1 hdz botovi nastupaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije