Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavljena pretraga doma

Preko Fejsa prijetio šibenskim novinarima, nakon prijave policija mu pronašla drogu

laptop
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.09.2021.
u 09:39

Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 24. lipnja u Primoštenu, nezadovoljan određenim novinskim člancima, putem društvenih mreža na internetu uputio prijetnje prema urednicima i zaposlenicima internetskog novinarskog portala, što je kod njih izazvalo strah i tjeskobu za osobnu sigurnost.

Također, na temelju naloga Županijskog suda u Šibeniku, 2. rujna obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika kojom prilikom pronađeno je i oduzeto, uz opremu putem koje je pisao prijeteće poruke, ukupno 13 stabljika biljke kanabis visine od 10 do 90 centimetra, dvije lampe za kućni uzgoj te 2,63 grama bruto težine droge karakteristične za amfetamin. 

Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

VIDEO Novi sukob na plaži na Rabu: Žena razglasom tjera kupače iz mora

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:35 03.09.2021.

Nije pošteno,šibenski političari se mogu igrati čime požele,npr. iako su potpisani nekakvi predugovori u 3. mjesecu 2020. za POS stanove,pričekali su hdz-ovci 11. mjesec da listu za stanove proglase nevažećom. O toj muljaži šibenski novinari ne smiju pisati, jer onii nisu Danka Derifaj.Ovaj nesretnik, koji se ne bavi politikom, samo malo see bavio poljoprivredom, u zdravstvene svrhe i odmah problem, a nikoga nije oštetio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije