Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predsjednica o kritikama: Samo zlonamjerni mogu iščitavati veličanje totalitarnog režima

Ta izjava ni na koji način nije u suprotnosti s vrlo jasno više puta izrečenim stavovima o NDH, kao i o doprinosu antifašizma u stvaranju moderne hrvatske države, kažu iz Ureda predsjednice
14. ožujka 2018. u 15:39 143 komentara 7191 prikaza
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović odbacuje zlonamjerna tumačenja njezine izjave iz obraćanja argentinskim Hrvatima.

Vesna Pusić osuđuje izjave Predsjednice Pusić: 'Nečuveno je da predsjednica govori protiv Ustava vlastite zemlje'

Ta izjava ni na koji način nije u suprotnosti s vrlo jasno više puta izrečenim stavovima o NDH, kao i o doprinosu antifašizma u stvaranju moderne hrvatske države. Samo zlonamjerni mogu iz predsjedničine izjave iščitavati veličanje jednog totalitarnog režima i njegovih predvodnika, poručili su iz ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Tužno je što se ni dan danas, ne priznaje žrtva mnogim iseljenicima koji nisu smjeli izražavati domoljublje u svojoj zemlji, težnju za slobodnom i neovisnom Hrvatskom, a koji su za vrijeme bivše Jugoslavije bili zatvarani, proganjani, pa čak i ubijani, dodaju.

Sjednica Sabora nastavljena raspravom o dobrovoljnim mirovinskim fondovima Napao predsjednicu Bauk: Da je to učinila Merkel, smjestili bi je u zatvor ili neku drugu ustanovu Posjet Argentini Predsjednica posjetila Policijsku akademiju 'Juan Vucetich' Kolinda Grabar-Kitarović Posjet J. Americi Grabar-Kitarović u Argentini: Posebna tema bila je hrvatska iseljenička zajednica

VIP izdvaja za Vas

 • pozornik66:

  Tribala je hrvatska napravit komunjarima isto šta su oni napravili neistomišljenicima poslin 45-te pa da vide kako je to ić u tudjinu i ostavit najmilije. Onda ne bi kritizirali predsjednicu i maltretirali napaćenu domovinu

 • Avatar fuk-po
  fuk-po:

  Prošlo je više od 70 godina, ali za potpuno poremećenu jugoudbašku bagru i njihovu kopilad potomci hrvatskih iseljenika u Južnoj Americi su i dalje ustaše i neprijatelji. Posebno je ljigavo da o tome ide išta pričati Vesna Pusić, i još ... prikaži još! k tome spominjati Eichmanna. Kakve veze ima Eichmann s hrvatskim iseljenicima 2018. godine? I to baš Vesna Pusić, biološki, ideološki i privilegirani sljednik poremećenog masovnog ubojice Grge Anđelinovića koji je prije 100 godina naredio pucanje u nenaoružane prosvjednike usred Zagreba.

 • pp:

  Stvari su jednostavne. 20% Hrvata su Jugoslaveni, udbaši, komunisti, partizani, komunjare...i 45 godina su vladali SR Hrvatskom ili bili privilegirani (direktori u INA-i ili kaplari u JNA pa dobili stančić u Novom Zagrebu). I ta ekipa je stvaranjem Hrvatske izgubila ... prikaži još! apsolutnu vlast i privilegije. I nisu sretni zbog toga. I olajavaju, kleveću, podmeću klipove Hrvatskoj gdje god stignu. Kad dodamo Srbeke i Srbiju plus zapadne globaliste nesklone nacionalnim državama imaš Perfect Storm. I to je to.