Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirala 'napade'
Povratak na članak

Predsjednica o kritikama: Samo zlonamjerni mogu iščitavati veličanje totalitarnog režima

Ta izjava ni na koji način nije u suprotnosti s vrlo jasno više puta izrečenim stavovima o NDH, kao i o doprinosu antifašizma u stvaranju moderne hrvatske države, kažu iz Ureda predsjednice

Komentari 142

PO
pozornik66
16:05 14.03.2018.

Tribala je hrvatska napravit komunjarima isto šta su oni napravili neistomišljenicima poslin 45-te pa da vide kako je to ić u tudjinu i ostavit najmilije. Onda ne bi kritizirali predsjednicu i maltretirali napaćenu domovinu

VL
PP
pp
17:18 14.03.2018.

Stvari su jednostavne. 20% Hrvata su Jugoslaveni, udbaši, komunisti, partizani, komunjare...i 45 godina su vladali SR Hrvatskom ili bili privilegirani (direktori u INA-i ili kaplari u JNA pa dobili stančić u Novom Zagrebu). I ta ekipa je stvaranjem Hrvatske izgubila apsolutnu vlast i privilegije. I nisu sretni zbog toga. I olajavaju, kleveću, podmeću klipove Hrvatskoj gdje god stignu. Kad dodamo Srbeke i Srbiju plus zapadne globaliste nesklone nacionalnim državama imaš Perfect Storm. I to je to.

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
16:56 14.03.2018.

ne kuzim sto se opravdavas toj jugokomunistickoj kamarili.....

VL
BA
barbika1
16:56 14.03.2018.

Hahahaha, sami sugosloveni i cetnicici na portalu vl, napadaju Kolindu,.fujjjjj

VL
PP
pp
17:20 14.03.2018.

Komunistička gerijatrija trkelja...

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:15 14.03.2018.

Nema potrebe ni pokušavat objašnjavat mrziteljima HR svoja stajališta ionako je to samo - gubljenje vremena !

VL
DR
Draš
16:10 14.03.2018.

Iz Juge od Staljina i komunizma su bježali samo zločinci,sve koji su pobijeni u Jugi(600000) bez suđanja su zločinci i bez presude.Ima nekog smisla...ako si retardiran i psihopat.

VL
DU
Deleted user
17:01 14.03.2018.

samo domovinski i iseljeni hrvati mogu izvuci hrvatsku drzavu i voditi je prema sredini evropskih drzava ....bravo kgk bravo predsjednice....

VL
LO
lovroufc
16:47 14.03.2018.

Predsjednica države s pravom kaže da je u Argentini veliki broj Hrvata našao slobodu bježeći od komunističkog terora nakon 2.svjetskog rata,ali ne kaže što će poduzeti da se bar neki od njih i njihovih potomaka vrate u Hrvatsku, zemlju izz koje su morali pobjeći. Na desetke tisuća zahtjeva za hrvatsko drzavljanstvo koje su podnijeli Hrvati Latinske Amerike u našim veleposlanstvima,a koje udbaski diplomatski kadar odbija ili drži nedirnute u ladicama svojih ureda. Hrvatskoj treba svježa krv, plemenita, domoljubma, a to će se ostvariti ako iz prekooceanskih zemalja omogucćimo povratak potomaka naših iseljenika. Tom povratku se protive potomci onih koji su im pretke protjerali iz Hrvatske,a nalaze se u svim strankama. Njihovo useljavanje u Hrvatsku onemogućavaju na puno načina jer bi im oni i njihovi potomci bili prijetnja za gubljenje prevlasti u hrvatskoj politici,kulturi,medijima,gospodarstvu,itd,ali tome se mora stati u kraj jer izumiremo,a punp bolje je da nam natalitet i brojnost poprave naši iseljeni Hrvati umjesto useljenika s Bliskog Istoka s kojim nemamo bas nista zajedničko. Poš tovana predsjednice,od lijepe priče nema nikakve koristi i zato poduzmi konkretne poteze da naši dragi iseljenici postanu ravnopravni Hrvati kao i mi.

VL
DU
Deleted user
17:15 14.03.2018.

sve ljude koji su napustili jugoslaviju poslije ww2 nazivati fašistima može samo idiot.ne negirajući zločine,ustaše se s obzirom na vrijeme nastanka,platformu i okidač ne može svrstati u fašiste niti naciste osim do rata u nacionaliste a tijekom ww2 su bilii kolaboracionisti.da im je staljin omogućio državu sumnja li itko da bi i to prihvatili.na kraju,postoji li u europi država,osim velike britanije i sssr-a da nije imala kolaboracionističku vlast uz samo grčki i francuski jači pokret otpora,ostatak je uglavnom bio na stand by aranžmanu.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
16:33 14.03.2018.

NIsu oni zlonamjerni, vec idihioti, a idhiotima nemres dokazat da su glupi.

VL
GU
Gustirna
16:42 14.03.2018.

Odkako je otkriveno da antifasisticka gamad nije bila samo genocidna i koljacka vec i ljudozderska poceli su ofenzivu na "ustase" kako na gulas pojedena frida ne bi zauzela naslovnice njihovih medija....

VL
Avatar navijač
navijač
16:06 14.03.2018.

Jedan dio Hrvata je iselio u Južnu Ameriku još prije rata , a ovaj dio koji je došao poslje 2.sv. rata je pobjegao od boljševičko-četničke bande koja je masovno ubijala Hrvate koji su se borili za nezavisnost Hrvatske. Hrvatska je je mogla biti nezavisna i u demokratskom obliku kao danas , i zato je okupirana od komunističke bande.

VL
RO
rotšild
17:24 14.03.2018.

Nad ovim partizanskim prokletinjama treba upotrijebiti isto pravo i metode kakave su oni koristili četrdeset i pete

VL
CR
cromak
17:08 14.03.2018.

Hrvati su slobodarski narod i uvijek ce biti za dom spremni. Mi imamo toliko jake baterije koje se uvijek pune, zahvaljujuci trubacima antife i komunjara i ceda iz pasaluka. Bas zahvaljujuci njima imamo otvorene oci, sto vise trube vise ih upoznajemo a najvise volimo koku Pusicku ona gdje god pokuca niko je ne prima, samo nas Plenki se zaljubio u nju i njeno drustvo jer mu je to slamka spasa. Ima njih mnogo koji neznaju definisati sto znaci Za dom spremni. Za dom spremni su krivi oni koji su naz unistavali istjerali iz nasih domova palili, terorisali. oni su krivi sto smo za dom spremni i uvijek spremni.

VL
PP
pp
17:13 14.03.2018.

Pa i jesu zlonamjerni...

VL
Avatar Bruno
Bruno
16:54 14.03.2018.

Komunisticka sumska avet iz prolosti gubi zub po zub, krezuba je i svaki dan slabija. Kolindica polako gazi prema pobjedi u prvom krugu i drugom mandatu , "živeli!

VL
PP
pp
17:31 14.03.2018.

Komunisti su najveći zločinci u ljudskoj povijesti.

VL
CR
cromak
23:08 14.03.2018.

Vidim ljubitelja propalog drustva i propale drzave i male drzavice Srbije mnogo su glasni neki pokrsteni u Hrvate da bih ljepse izgledali. Mnogo vam hvala sto nam punite baterije i dizete moral i pokazujete veliku "ljubav" prema nama da znamo sto mislite. Mi smo uvijek za dom spremni.

VL
AR
Armagedon
19:39 14.03.2018.

Ustani druže Tito .... treba opet goli otvoriti, premalo si ti reda napravio..... evo dijaspora bi upravljala Hrvatskom na daljinu i određivala kako ćemo mi u vlastitoj samostalnoj Hrvatskoj zemlji živjeti.... što se ne vrate , nema više udbe ni golog ni tebe..... pa što ne dođu u svoju ljubljenu djedovinu plaćati poreze i investirati i dizati je .... nego na daljinu vole i šalju poruke.... ali ne bi zasukali rukave i došli obnoviti svoju voljenu Domovinu ..... !

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.