Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Pozvao je 200 celebrityja na vjenčanje, a onda je iznenađenje skoro pokvario jedan slavni uzvanik

Foto: GettyImages
01.06.2020.
u 13:08

Od ukupno 200 poslanih pozivnica, dobio je oko 50 odgovora koje je potom stavio u album koji je poslužio kao sjajno iznenađenje.

Vjenčanje je poseban dan u životu svake osobe, a važan dio svake svadbe upravo su gosti. Mnogi sanjaju o tome što bi bilo kad bi se na svadbi pojavio omiljeni celebrity, a odgovor na to što bi se moglo dogoditi potražio je 37-godišnji Lois Bam iz Južnoafričke Republike. 

Naime, on je 2012. godine poslao nekoliko stotina pozivnica svojim omiljenim zvijezdama i političarima, a mnogi od njih su mu i odgovorili.  Kako se sve to odvilo, sada je ispričao za portal Bored Panda. 

Inicijalni razlog zašto je to učinio jest da iznenadi svoju tadašnju zaručnicu Estelle čestitkama koje su im poslali slavni i bogati. 

– Pokušavam dati sve od sebe da smislim stvari koje će moja supruga cijeniti. Pokušavam učiniti jednu posebnu stvar za nju svakog dana. Katkad je to čokolada koju ću joj kupiti, a pokatkad je potrebno više vremena za planiranje iznenađenja. Stoga sam želio da na dan vjenčanja bude mnogo malih iznenađenja za nju tijekom dana. To je bilo jedno od njih – kazao je 37-godišnjak. 

Ispričao je kako je pronašao na internetu njihove adrese i poslao pozivnicu, a nije drugo trebalo čekati na odgovore. Kao što je i očekivao, nitko nije potvrdio svoj dolazak, no oni koji su odgovorili poželjeli su sve najbolje mladom paru. 

– Nisam zapravo želio da dođu. Nadao sam se albumu s čestitkama koje su poslali bogati i slavni kako bi to mogao darovati svojoj ženi. Jedan južnoafrički DJ, kojeg sam pozvao na svadbu, raspravljao je na eteru o mogućnost da dođe na vjenčanje i skoro je pokvario iznenađenje. Obitelj moje žene nazvala nas je i rekli su nam da govore o našem vjenčanju na radiju. Jednostavno sam lagao i kazao im da nemam pojma o čemu pričaju – naveo je. 

Od ukupno 200 poslanih pozivnica dobio je oko 50 odgovora koje je potom stavio u album. Kako je kazao, kad je na vjenčanju ispričao što je napravio, nitko mu nije vjerovao sve dok nisu vidjeli album i shvatili da je to istina. 

Neki od poznatih i slavnih koji su mu odgovorili su prinčevi Harry i William, njihov otac princ Charles, kraljica Elizabeta II., tadašnji francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, slavna glumica Judi Dench, bivši američki predsjednici George W. Bush stariji, George W. Bush mladi, Bill Clinton, manekenka Heidi Klum, slavni kuhari kao što su Gordan Ramsey i Jamie Oliver. 

Brojne odgovore objavio je na Twitteru. 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije