Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija se još nije oglasila

Požeško-slavonski župan priveden zbog obiteljskog nasilja?

Alojz Tomašević
Foto: Duško Mirković/Pixsell
03.10.2017.
u 14:52

Tomašević je od jutra u prostorijama PU požeško-slavonske, no policija se o tome još nije službeno oglasila.

Kako neslužbeno doznajemo, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ) priveden je danas (utorak) u požešku policiju zbog sumnje na obiteljsko nasilje.

Tomašević je od jutra u prostorijama PU požeško-slavonske, no policija se o tome još nije službeno oglasila. Neslužbeno smo saznali da policija o tome priprema priopćenje. Tomaševićeva supruga sinoć je primljena u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Navodno su u pitanju lakše tjelesne ozljede. Tomašević je za župana požeško-slavonskog izabran 2013. godine i ponovno na izborima u lipnju ove godine. U obranu Hrvatske uključio se kao dragovoljac Domovinskog rata.

U medijima se spominjao kao mogući nasljednik Mije Crnoje na mjestu ministra branitelja. Bio je zapovjednik vojarne u Požegi, zapovjednik Dočasnike škole Jastrebarsko te Učilišta kopnene vojske u Zagrebu. Obnašao je i dužnost načelnika Stožera Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu. U lipnju 2012. umirovljen je u činu brigadnog generala Hrvatske vojske. Nakon što je postao župan, zamrznuo je vojnu mirovinu. 

Komentara 22

KA
kalinovac
15:27 03.10.2017.

Pa zar se uvjek mora naglasiti da je dragovoljac i učesnik domovinskograta,u dobrom i u zlu i što treba to značiti.

OS
osica
17:54 03.10.2017.

Kakavo g......... od čovjeka i župana. Hoće li ga netko maknuti s funkcije, jer na silnici ostaju to zauvijek. ? Sramota ( obrane ima i ovdje a osude premalo ... )?

BO
bojuki1
15:31 03.10.2017.

Ma vidi medije kako se odmah javljaju, a u slučaju Lalovac se nisu usudili oglašavati godinu dana, još su ga i branili te napadali njegovu suprugu da ga je provocirala, a represivni aparat sve zataškavao. Gadljivo licemjerje i selektivnost medija te represivnog aparata od slučaja do slučaja. Nasilnike bez obzira na društveni status i političku obojenost treba trpati u zatvor, ali neki su očito nedodirljivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije