Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR

Odbačena prijava Lalovčeve supruge za obiteljsko nasilje

Boris Lalovac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
13.04.2017.
u 21:53

Lalovčeva supruga Tončika Anastasija Lalovac prijavila ga je policiji u rujnu 2016., netom nakon održanih parlamentarnih izbora

Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je prijavu protiv bivšeg ministra financija iz redova SDP-a Borisa Lalovca za obiteljsko nasilje, doznaje portal Direktno. Potvrda je došla iz krugova bliskih obitelji. 

Lalovčeva supruga Tončika Anastasija Lalovac prijavila ga je policiji u rujnu 2016., netom nakon održanih parlamentarnih izbora. Gostujući u emisiji Bujica 11. siječnja, optužila ga je da ju je verbalno i fizički maltretirao, i to dok je ona bila bolesna. Također, prema njezinim navodima, u to je vrijeme imao vezu s drugom ženom.

Lalovac je optužbe odbacio.

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", poručio je Lalovac u priopćenju 12. siječnja ove godine.

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

>> Culej SDP-ovcima: Jeste li upućeni u slučaj nasilja u obitelji jednog vašeg kolege?

Komentara 27

BU
Bulaba
22:09 13.04.2017.

Bravo za naše represivne organe. Punih osam mjeseci su istraživali je li Bora Lalovac mlatio ženu oboljelu od raka, i onda su konačno zaključili da nije, usprkos audio snimci na kojoj se sve čuje. Baš me zanima na koji način uopće utvrđuju slučajeve obiteljskog nasilja, kad su zaključili da istog nije bilo čak i kad je sve snimljeno.

DU
Deleted user
22:16 13.04.2017.

Sutra ujutro ocekujem podrsku Sanje Sarnavke i Baba drugu Lalovcu uz obrazloženje da snimka nije dovoljan dokaz .

NE
Neo001
22:17 13.04.2017.

UDBA i cvitan opet efikasni, čuvaju oni svoju bagru od ruke pravde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije