Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lex Agrokor

Povjerenstvo za sukob interesa zaprimilo prijavu o prepisci Martine Dalić

Nataša Novaković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.05.2018.
u 09:14

Novaković je rekla kako su predmet jučer sami otvorili, a jutros je stigla i neanonimna prijava

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet zbog prepiske Martine Dalić oko lex Agrokor, rekla je čelnica povjerenstva Nataša Novaković.

Novaković je za N1 rekla kako su predmet jučer sami otvorili, a jutros je stigla i neanonimna prijava.

Dodala je kako će sada Povjerenstvo jako brzo na sjednici staviti taj predmet na dnevni red.

– Nakon toga, kao u svakom predmetu, ići ćemo na utvrđivanje činjeničnog stanja, a kad će to biti, ne mogu procijeniti – rekla je Novaković.

Komentara 10

Avatar El Indio
El Indio
09:41 11.05.2018.

Sta ce bit sa povjerenstvom prodaje Ininih naftnih polja u Sibiru 2002. godine? Danas Svicarci na tim poljima zaradzuju vise neg su Ina i Mol zajedno vrijedni. O tome treba pst....trgovci bili drug Linic i drug Racan

Avatar babas
babas
10:24 11.05.2018.

Za povjerenstvo o sukobu interesa Martina Dalič nije bila u sukobu interesa niti kada je kao ministrica zaposlila vlastitog muža u Upravi INE na plaću od 120 000 kuna. Osobno je sjedila u komisiji za imenovanja,hehehe!

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
10:57 11.05.2018.

Još Hrvatska nije propala, ali i neće, jer ima spasiteljku Martinu, gospodarsku Ivanu Hrvatsku, koja neustrašivo ulazi u gospodarsku vodu, vatru i goru, te razrješava sve probleme, kako u Agrokoru, tako i u drugim manje eksponiranim slučajevima. Naravno da su joj u ovome potrebni povjerljivi savjetnici, koji razradjuju njene genijalne zamisli i donose u Lijepu našu spas u posljednji čas. Samorazumljivo da znanje, iskustvo i povjerljivost nisu jeftina roba, pa savjetnici bivaju adekvatno nagradjeni. Naravno da hrvatski izrodi pokušavaju diskvalificirati našu spasiteljku Martinu i njene asistente, ali svaki trud im je uzalud, jer joj ledja drži naš Mesija Andrej BBh, a po potrebi i naš Hrvatski Bog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije