Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupovac i Radin

Koalicijski partneri HDZ-a traže hitan sastanak zbog mailova ministrice Dalić

Milorad Pupovac
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
10.05.2018.
u 19:04

Klub SDSS-a smatra da je neophodan hitan sastanak vladajuće koalicije kako bi se raspravila novonastala situacija u vezi načina kako se dolazilo do rješenja u rješavanju krize u Agrokoru, kaže Pupovac

Milorad Pupovac, šef SDSS-a, i koalicijski partner Andreja Plenkovića oglasio se o najnovijoj aferi Martine Dalić i načina pisanja lex Agrokor.

– Klub SDSS-a smatra da je neophodan hitan sastanak vladajuće koalicije kako bi se raspravila novonastala situacija u vezi načina kako se dolazilo do rješenja u rješavanju krize u Agrokoru. Drugo, smatramo da je neophodno jasni zaštiti sve što Vlada pozitivno čini u slučaju Agrokor od onoga što na to na bilo koji način baca sjenu ili stvara teret – rekao je Pupovac za Večernji list.

Osim Pupovca, hitan sastanak želi i Furio Radin, predstavnik manjinskih zastupnika u Saboru.

– Ja mislim da nove okolnosti zahtijevaju hitan sastanak koalicije – rekao je on za Index.hr.

Milorad Pupovac za N1 televiziju rekao je da će sastanak s premijerom biti održan u petak.

–  Mi premijeru ne osporavamo njegovo pravo da svoj tim štiti, a s njim ćemo raspraviti i podijeliti odgovornost za to što može naštetiti tom timu – rekao je Pupovac.

Ključne riječi

Komentara 142

BB
branimir.bauer.9
17:19 10.05.2018.

Zar ne bi bilo dosta srbovanja i maltretiranja ove napaćene zemlje? Manjinama dati prava kakva imaju u drugim zemljama u Europi.

DU
Deleted user
17:39 10.05.2018.

Puppy bi mogao potraziti drzavu kojoj ce piti krv na slamcicu. Uostalom, zacudjuje kako moze voljeti valutu iz NDH?

Avatar namasmarana
namasmarana
17:17 10.05.2018.

A ja u prvi mah pomislio da se naljutio na Blanku Matković i Romana Leljaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije