Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lex Agrokor
Povratak na članak

Povjerenstvo za sukob interesa zaprimilo prijavu o prepisci Martine Dalić

Novaković je rekla kako su predmet jučer sami otvorili, a jutros je stigla i neanonimna prijava

Komentari 10

Avatar El Indio
El Indio
09:41 11.05.2018.

Sta ce bit sa povjerenstvom prodaje Ininih naftnih polja u Sibiru 2002. godine? Danas Svicarci na tim poljima zaradzuju vise neg su Ina i Mol zajedno vrijedni. O tome treba pst....trgovci bili drug Linic i drug Racan

VL
Avatar babas
babas
10:24 11.05.2018.

Za povjerenstvo o sukobu interesa Martina Dalič nije bila u sukobu interesa niti kada je kao ministrica zaposlila vlastitog muža u Upravi INE na plaću od 120 000 kuna. Osobno je sjedila u komisiji za imenovanja,hehehe!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
10:57 11.05.2018.

Još Hrvatska nije propala, ali i neće, jer ima spasiteljku Martinu, gospodarsku Ivanu Hrvatsku, koja neustrašivo ulazi u gospodarsku vodu, vatru i goru, te razrješava sve probleme, kako u Agrokoru, tako i u drugim manje eksponiranim slučajevima. Naravno da su joj u ovome potrebni povjerljivi savjetnici, koji razradjuju njene genijalne zamisli i donose u Lijepu našu spas u posljednji čas. Samorazumljivo da znanje, iskustvo i povjerljivost nisu jeftina roba, pa savjetnici bivaju adekvatno nagradjeni. Naravno da hrvatski izrodi pokušavaju diskvalificirati našu spasiteljku Martinu i njene asistente, ali svaki trud im je uzalud, jer joj ledja drži naš Mesija Andrej BBh, a po potrebi i naš Hrvatski Bog.

VL
CI
cinbenik
09:33 11.05.2018.

Bitce kada Plenkovic napakuje i politicki istrguje,kako bi omadjijavali Hrvatice i Hrvate....A ZNA SE i odluka.

VL
DU
Deleted user
09:32 11.05.2018.

Dok Plenky gricka keks, raspada se lex a Dalićka i dalje misli samo na sx.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
09:32 11.05.2018.

HDZ-ovci su postali toliko bahati da su postali samim time i pre sigurni, umislili da im je bogom dano da rade što požele jer ih je narod odabrao! NO PASSARA!!! Tim više je potreban referendum za izborni zakon kojim će se birat IMENOM i PREZIMENOM jer na ovaj način sutra da su izbori i opet pobijedi HDZ 95% istih likova bi bilo na vlasti pošto njihov predsjednik bira liste/sastavlja ih! Imenom i prezimenom/preferencijalno možda ni 5 HDZ-ovaca nebi bilo u saboru kao ni SDP-ovaca!!! Oni posjeduju/kontroliraju institucije i to je razlog zašto svih ovih godina niti HDZ niti SDP nema pravomoćnu presudu za lopovluk ili kriminal barem 3 godine čistog zatvora, sve je prof forme mazanje očiju i na kraju uvjetne ili oslobađajuče!!! GAZDA bi sad trebao u pokajnike i u zamjenu da SVE ispriča o svima da dobije apsolutni oprost a onda desetke i desetke svih bivših -HDZ-SDP suradnika u bajbukanu a strankama zabranit ustavom djelovanje na 2 mandata!!!

VL
CI
cinbenik
09:35 11.05.2018.

HDZe Hobotnica je davno utemeljena,u laznom domoljublju u emigraciji i katolickim misijama....Pod njihovom vladavinom nestalo je Hrvata iz svih Hrvatskih zemalja,a Hrvati Hrvatske su opljackani,pretvoreni,raseljani i podijeljeni....

VL
CI
cinbenik
09:36 11.05.2018.

Sve im smjestio mrtvi Tito,i UDBAs Perkovic,HDzeovac izrucen od svojih u Njemacki kazamat,nakon visegodisnjeg pakovanja.

VL
Avatar x-y
x-y
09:31 11.05.2018.

adz, sdp i hns su kuga i posast hrvatskog naroda i drzave 21 stoljeca. Dao Bog da se zauvijek oslobodimo te posasti i kuge… Hrvatski narode i gradjani, dajmo sansu i glasujte uvijek za MOST.. Ako ne zelite za Most, moze Zivi zid, ali nikako i nikada te tri ubojice hrvatskog naroda i drzave………......

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
09:23 11.05.2018.

hdz-ovci na aparatima ne mogu pisati da im smješta udba, peta kolona ili jugovojska jer su ju sami odabrali...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.