Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u podne

Povjerenstvo u srijedu odlučuje je li Karamarko u sukobu interesa

Tomislav Karamarko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.06.2016.
u 14:12

Oporba je u međuvremenu pokrenula pitanje povjerenja Karamarku potpisom 39 oporbenih zastupnika koji su predani Saboru 18. svibnja

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa će u srijedu, 15. lipnja, u 12 sati donijeti odluku o slučaju prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, odnosno odlučiti je li u sukobu interesa, objavilo je danas Povjerenstvo.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je 18. svibnja postupak u slučaju Tomislava Karamarka zbog mogućeg sukoba interesa, nakon što su objavljeni podaci o poslovnom odnosu između Karamarkove supruge i njegova prijatelja Josipa Petrovića, savjetnika mađarske naftne kompanije MOL.

Oporba je u međuvremenu pokrenula pitanje povjerenja Karamarku potpisom 39 oporbenih zastupnika koji su predani Saboru 18. svibnja, pa se u skladu s poslovničkim rokom od mjesec dana glasovanje o povjerenju treba održati do 18. lipnja.

>> Tomislav Karamarko na Vladi se izuzeo od glasovanja o Ini

Komentara 14

Avatar majmunranko
majmunranko
14:38 10.06.2016.

Haha, jedva čekam oblik zaključka. Moraju ga osuditi po udbaško-političkoj liniji, a opet ga ne smiju osuditi jer bi time praktično osudili svakoga tko je ikada imao nekog rođaka koji je eventualno poslovno surađivao s nekim tko je eventualno poslovno surađivao s nekim tko je kasnije došao u bilo kakav sudski spor s državom. Biti će to retorički konstrukt kao da su ga zajedno pisali Dostojevski, Mao Ce Tung, Salvador Dali i Monty Python.

DU
Deleted user
14:44 10.06.2016.

Karamarko nije u sukobu interesa, tvrde Mađari i hadezeovci ...

Avatar dmitarX
dmitarX
14:54 10.06.2016.

Udbaški sinovi viču, 'udbaš'... Ha, ha..koja bijeda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije