Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u podne
Povratak na članak

Povjerenstvo u srijedu odlučuje je li Karamarko u sukobu interesa

Oporba je u međuvremenu pokrenula pitanje povjerenja Karamarku potpisom 39 oporbenih zastupnika koji su predani Saboru 18. svibnja

Komentari 14

DU
Deleted user
14:44 10.06.2016.

Karamarko nije u sukobu interesa, tvrde Mađari i hadezeovci ...

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
14:38 10.06.2016.

Haha, jedva čekam oblik zaključka. Moraju ga osuditi po udbaško-političkoj liniji, a opet ga ne smiju osuditi jer bi time praktično osudili svakoga tko je ikada imao nekog rođaka koji je eventualno poslovno surađivao s nekim tko je eventualno poslovno surađivao s nekim tko je kasnije došao u bilo kakav sudski spor s državom. Biti će to retorički konstrukt kao da su ga zajedno pisali Dostojevski, Mao Ce Tung, Salvador Dali i Monty Python.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
14:54 10.06.2016.

Udbaški sinovi viču, 'udbaš'... Ha, ha..koja bijeda!

VL
Avatar comparator
comparator
14:56 10.06.2016.

Čićak je rekao baš ono što i ja mislim i tko ga je slušao stvarno je imao priliku razumjeti cijelu zbrku na političkoj sceni . Rekao je otprilike to da je ovo pokušaj oduzimanja legitimne vlasti od male skupine koja je uzurpirala sustav i ne želi priznati odnose u politici koji predviđa želja građana . Građani su izabrali HDZ ali zbog okolnosti ta želja nije uspostavljena jer se je ispriječio Most s nerazumijevanjem politike kao osnovicom demokracije.

VL
MA
majeltomoguce
14:40 10.06.2016.

I sada kad povjerenstvo kaže da je sve ok - što ćemo onda??? A tako će najvjerojatnije biti, jer mi nismo S. Koreja da bi bilo zabranjeno sa nekom firmom poslovati - osim ako se radi o sukobu interesa. Problem je što se kod nas sve sotonizira i od muhe radi slon. Sada odjednom nisu više problem ukradene milijarde, već legalno zarađeni milijuni. Odjednom je moral postao bitniji od kriminala - i sve je to ok ali ne u situaciji u kojoj je RH! Nema mudrosti u našoj politici, već samo mržnje i tvrdoglavljenja. A i 100% sam siguran da do ovoga ne bi došlo da je istu stvar napravio bilo tko drugi, no Karamarko je sotoniziran i dovoljna je sitnica. Naravno ne branim Karamarka jer smatram da do ovoga ne bi niti došlo da on nije predsjednik HDZ-a (bez njega bi HDZ imao apsolutnu večinu) ... i tako je zatvoren magični krug.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:40 10.06.2016.

Tipična udbaška njuška.

VL
DE
derin
14:31 10.06.2016.

Dotad je Karamarko već svoju stranku poslao u izborni debakl i vratio nam zokija rasipnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.