Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKOK GA TERETI ZA TRGOVANJE UTJECAJEM

Potvrđena optužnica protiv bivšeg načelnika PP Sisak

Sisak: Policija održala konferenciju za medije o zaplijeni veće količine droge
Nikola Cutuk/PIXSELL
11.12.2023.
u 13:48

Tereti ga se i da je od podređenog tražio da izbriše sve poruke koje su Detelić i Mehinović međusobno izmijenili

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Marijana Detelića, koji je u vrijeme uhićenja početkom ove godine bio načelnik Policijske postaje Sisak. USKOK ga tereti za trgovanje utjecajem, a nakon uhićenja, jedno kratko vrijeme je bio u Remetincu te je suspendiran.  USKOK, prema optužnici, Detelića tereti za trgovanje utjecajem. Konkretnije, tereti ga se da je od svog podređenog tražio da Ervinu Mehinoviću, sisačkom lokalnom poduzetniku i Detelićevom poznaniku vrati mobitel koji je oduzet tijekom kriminalističkog istraživanja.  Isto tako tereti ga se i da je od podređenog tražio da izbriše sve poruke koje su Detelić i Mehinović međusobno izmijenili. Podređeni policajac je to odbio i svog šega je prijavio USKOK-u.

Detelić se tijekom istrage branio  da je od ranije u sukobu sa spomenutim policajcem te da je riječ o podmetanju. Inače, pretragama je u Mehinovićevom mobitelu bila nađena komunikacija iz koje proizlazi da je od on Detelića tražio da mu u policijskom informacijskom sustavu provjerava neke podatke o prometnom prekršaju, ali i da provjeri podatke što se događa u jednom upravnom postupku.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije