Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Potraga za uskršnjim jajima na Konjičkom klubu Eohippus

Foto: Miroslav Flego
1/2
14.04.2014.
u 11:32

Djeca su svojim kućama osim pronađenih jaja ponijela zečje uši i čestitku za Uskrs koje su sami izrađivali

Po drugi put je u vinkovačkom Konjičkom klubu Eohippus organizirana Potraga za uskrsnim jajima i prema saznanju volontera kluba, upravo su prvi u Hrvatskoj organizirali ovakav događaj još prošle godine i na taj način razveselili male Slavonce. U potrazi je sudjelovalo 20-tero djece u dobi od 3-12 godina, a  pomagalo im je čak 10 volontera iz Kluba.

Preko 100 jaja je bilo sakriveno u prostoru Kluba, te su djeca imala zadatak pronaći sva jaja u čemu su i uspjeli.  Najbolji  lovac je i nagrađen s prigodnim poklonom. Osim same potrage djeca su uživala i u jahanju, te raznim igrama i pjesmicama. A pred kraj druženja djeca su vrijeme proveli u klupskom parku za senzornu integraciju. Djeca su svojim kućama osim pronađenih jaja ponijela zečje uši i čestitku za Uskrs koje su sami izrađivali. U Klubu drže da je odrađen vrhunski posao obzirom da su djeca otišla svojim domovima vesela, s osmjehom na licu i puni dojmova koje će pamtiti cijeli život, čemu su uvelike pridonijeli uvijek dobro raspoloženi volonteri.  - Također smo ponosni jer smo upravo mi dio njihovog sretnog djetinjstva.

 - Nagodinu planiramo ponovno organizirati ovaj događaj, a do tada nastavljamo sa nedjeljnim druženjima u našem Klubu za manju djecu, a za veće radimo tijekom cijelog tjedna - kažu u KK Eohippus.

>> Kamo za Uskrs?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije