Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNA LINIJA

Posebnim avionom vraćeni Hrvati iz Britanije: 'Najviše se veselim što ću vidjeti sina'

screenshot 24sata
23.12.2020.
u 22:35

Da bi ušli u Hrvatsku morali su imati negativan PCR test, a ako ga nemaju moraju se izolirati do obavljanja testa

U zagrebačku zračnu luku Dr. Franjo Tuđman oko 20 sati sletjelo je 119 Hrvata koji su nakon zatvaranja Ujedinjenog Kraljevstva zbog novog soja korona virusa ostali "zarobljeni" u toj zemlji. Svi putnici koji su došli do jučer praktički nisu mogli znati hoće li se moći vratiti u Hrvatsku za blagdane. Na njihovu sreću stigli su, i to posebnom linijom koju je Vlada dogovorila u suradnji s Croatia Airlinesom. 

Da bi ušli u Hrvatsku morali su imati negativan PCR test, a ako ga nemaju moraju se izolirati do obavljanja testa. Većina putnika ove posebne linije imala je negativan PCR test, javljaju 24sata.

Michael koji radi u Walesu kaže kako je tamo 'Božić otkazan' zbog novih mjera koje su stupile na snagu zbog širenja novog soja virusa. Dodao je da ga najviše veseli što će konačno vidjeti sina.

Više od 40 zemalja privremeno je zatvorilo granice za robu i putnike iz Ujedinjenog Kraljevstva ukinuvši letove iz te zemlje zbog brzog širenja novog soja korona virusa. Do kraja godine ostaju ukinute sve zrakoplovne linije iz Hrvatske za Veliku Britaniju, doznaje se iz Croatia Airlinesa no, kako kažu, spremni su za suradnju s Vladom ako bude potrebno uvoditi izvanredne letove.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Plenković, Beroš i Capak o nacionalnom planu cijepljenja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije