Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišla u krajnost

Pop zvijezda nudi djevičanstvo Boko Haramu u zamjenu za otete djevojčice

Adokiye
Foto: Facebook-profil Adokiye
1/6
26.06.2014.
u 18:11

Zaboga, pa one su stare samo od 12 do 15 godina. Ja sam starija i iskusnija. Čak i ako me svake noći mora ''uzeti'' 10 do 12 muškaraca, nije me briga. Samo pustite ove djevojke i neka se vrate svojim roditeljima, objavila je UN-ova ambasadorica mira Adokiye

Nigerijska pop pjevačica i UN-ova ambasadorica mira Adokiye izazvala je pravu oluju na društvenim mrežama gdje je ponudila svoje djevičanstvo Boko Haramu u zamjenu za 276 otetih djevojčica.

Time je međunarodnu akciju i protest #BringBackOurGirls, koju su podržali mnogi poznati, ali i prva dama SAD-a Michelle Obama te britanski premijer David Cameron, 23-godišnja glazbenica i gumica iz nigerijskog Imoa odvela u krajnost, javlja Independent.

- To je nepošteno. One su premlade. Voljela bih da mogu ponuditi sebe u zamjenu za njih. Zaboga, pa one su stare samo od 12 do 15 godina. Ja sam starija i iskusnija. Čak i ako me svake noći mora ''uzeti'' 10 do 12 muškaraca, nije me briga. Samo pustite ove djevojke i neka se vrate svojim roditeljima - objavila je mlađahna zvijezda nigerijskom časopisu Vanguard.

Foto: Facebook-profil Adokiye

Njenu ''ponudu'' pohvalili su mnogi obožavatelji, no nemali je broj i onih koji su je osudili te proglasili oportunisticom koja koristi patnje drugih da bi privlačila medijsku pažnju.

Nigerijski mediji pak podsjećaju da je islamistička teroristička organizacija Boko Haram, nakon što je u travnju izvršila masovnu otmicu u kršćanskom gradu Chibok, prije dva tjedna napala stanovnike na sjeveru zemlje gdje je otela još 60 djevojčica i žena te 31 dječaka.

>>Najmanje 20 žena oteto u Nigeriji

>>Objavljen video otetih djevojčica. Militanti tvrde da su prešle na – islam

Komentara 1

Avatar Josip Kir
Josip Kir
19:04 26.06.2014.

Pop zvijezda nudi djevičanstvo Boko Haramu u zamjenu za otete djevojčice. Ja sam starija i iskusnija. . . . . . Iskusna devica hmmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije