Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladići se sukobili

Ponovno fizički obračuni na zadarskim ulicama

Tuča
Dino Tijardović/24sata
28.03.2010.
u 10:04

U Privlaci su se zbog postavljanja pločica u garaži najprije sukobili 52-godišnjakinja i 62-godišnji susjed kojem je upomoć došla i njegova godinu dana mlađa supruga

ZADAR - Policija je u subotu poslijepodne i u noći na nedjelju zabilježila tri verbalna i fizička sukoba u Zadru i u mjestu Privlaka. Jedan od sukoba dogodio se sinoć oko 23.15 sati na križanju ulica Put Stanova i Sv. Vinka Paulskog kada je nakon izlaska s rođendana 22-godišnjaka s dva udarca šakom u glavu napao 17-godišnjak pri čemu mu je nanio lakše tjelesne ozljede. Protiv 17-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira.

Burno je bilo i jutros oko 3.40 sati na plaži Kolovare ispred bara Medussa. Stradao je 20-godišnjak kojemu je bez razloga prišao drugi mladić te ga udario šakom u glavu, pri čemu mu je nanio lakše ozljede. Protiv napadača će se podnijeti optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira.

Najzanimljiviji sukob dogodio se, pak, jučer oko 16.30 sati u mjestu Privlaka. Keramičar je postavljao pločice u garaži jedne obiteljske kuće što je izazvalo 62-godišnjeg susjeda da dođe i počne uklanjati pločice. Na to je reagirala 52-godišnjakinja, koja je ugovorila postavljanje pločica, te plastičnom kantom udarila susjeda po tijelu. Susjed je tada zgrabio metalni štap te počeo udarati 52-godišnjakinju, a u sukob se tada uključila i susjedova 61-godišnja supruga. Izgred je završio fizičkim obračunom dviju žena. Izgrednici policiji nisu prijavili ozljede, a protiv svih triju sudionika podnesen je optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije