Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska potjera

Drama na Ipsilonu: U vozilu imao azilante, policiji nije dao dokumente, bježao, sletio, prevrnuo se na krov...

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
19.06.2023.
u 10:36

Vozač je nakon toga izašao iz vozila i pješice pobjegao, dok su u automobili ostali njegovi putnici.

Potjera, bijeg, prevrnuti automobil, ozlijeđeni imigranti... rezultat su događaja koji se zbio 17. lipnja u 23:10 na naplatnim kućicama Istarskog ipsilona u Umagu. Kako je priopćila policija, u kontroli prometa zaustavljen je automobil riječkih oznaka kojim je upravljao nepoznati muškarac, dok je u vozilu bilo pet osoba, uključujući troje djece.  Policajci su vozača tražili dokumente, no umjesto da im preda dokumente, vozač je ubrzao  i pobjegao.

Policajci su krenuli za njim te su mu davali zvučne i svjetlosne signale, tražeći ga da  stane. No umjesto da se zaustavi, vozač se oglušio o policijske zapovijedi te je nastavio voziti prema Plovaniji. Pri tome je cijelim putem činio prometne prekršaje te je, kako kažu u policiji, ugrožavao druge sudionike u prometu.  Kod Kaštela je vozač automobila zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te je u zavoju sletio s ceste, pri čemu se automobil prevrnuo na krov.

Vozač je nakon toga izašao iz vozila i pješice pobjegao, dok su u automobili ostali njegovi putnici. Radilo se o petero stranih državljana, tražitelja azila u Hrvatskoj, i to dvije punoljetne osobe i troje djece. Muškarac je prevezen u riječku bolnicu te težina njegovih ozljeda zasad nije poznata, dok su žena i troje djece prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da su žena i jedno dijete lakše ozlijeđeni. U policiji kažu da tragaju za vozačem koji je skrivio prometnu nesreću, pobjegao te nije pružio pomoć unesrećenima. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Bageri na terenu: Ruši se oronula i derutna zgrada Zabe u Zagrebu

Komentara 1

DU
Deleted user
11:24 19.06.2023.

Instrumental: "u vozilu", ne "u vozilo".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije