Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Načelnik PU Ličko-senjske tvrdi kako su vrata prostorije u kojoj je bila Ljiljana Dabo bila zaključana iznutra

Policija pronašla nož, kćer je ubila majku

06.01.2009.
u 10:51

PU Ličko-senjska završila je istragu i definitivno utvrdila okolnosti tragedije koja se dogodila u petak u Novalji. Načelnik PU Ličko-senjske nam je u telefonskom razgovoru demantirao špekulacije pojedinih medija da je u tragediji u Novalji sudjelovala treća osoba koja je prema tim špekulacijama imala motiv u navodnoj nedavnoj prodaji zemlje Mile Dabo.

Špekuliralo se naime da je treća osoba imala informaciju da je Mila Dabo prodajom zamljišta zaradila velike novce i da bi ta osoba mogla biti ubojica, a ne kćer Mile Dabo, Ljiljana Dabo. O tome da je kćer 44-godišnja Ljiljana ubila svoju majku 68-godišnju Milu počelo se pričati po Novalji odmah po stravičnom događaju, a kasnije je i istražni sudac Ante Anić izjavio da je Ljiljana prerezala nožem vrat majci Mili, te se poslije ubila plinom, koji je naposljetku i eksplodirao u njihovoj kući u Novalji.

Načelnik PU Ličko-senjske Žejko Jurković nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da je baš kćer ubila majku, te da za to imaju i dokaze.
- Vrata prostorije u kojoj je bila Ljiljana su bila zaključana s unutrašnje strane. Također, pronašli smo i nož s kojim je ubijena Mila, te još nekoliko detalja koji su rezultirali zaključivanjem istrage u tom slučaju. Sve je potvrđeno i nalazom obdukcije i nema govora o trećoj osobi u tom slučaju - rekao je načelnik PU Ličko-senjske Željko Jurković.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije