Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA KRAJ SISKA

Policija pretražuje kuću osumnjičenog u slučaju ubojstva Ive Pukanića

31.10.2008.
u 13:57

DONJI VUKOJEVAC - Policija je sinoć bila u lovu na osumnjičenog muškarca u slučaju ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića. Prema izjavama mještana sela Donji Vukojevac policija je u zasjedi čekala neimenovanog osumnjičenika, koji je pokušao pobjeći u zelenom džipu. Bjegunac je pobjegao na sporedni put, ali je zapeo u šljunak pa mještani pretpostavljaju da je policijska potjera bila uspješna.  
 
Nakon toga policija je pretraživala kuću i okolicu kuće. Policija u pretrazi koristi i pse tragače.  Iako policija to još nije potvrdila, neslužbeno doznajemo da se radi o pretrazi povezanoj s ubojstvom Pukanića i Franjića. 

Nova mafijaška likvidacija u Zagrebu

Kuća je, prema tvrdnjama mještana, preprodana dva puta. Tu su dolazila razna vozila i zadržavala se po nekoliko sati pa odlazila dalje.  
 
Imena kupaca mještani ne znaju jer su izbjegavali kontakte s mještanima.  
 
Donji Vukojevac je veliko naselje na pola puta između Velike Gorice i Siska, odnosno prvo mjesto u Sisačko-moslavačkoj županiji iz smjera Zagreba, a već se u više navrata pokazalo kao idealno za pripadnike kriminalnog miljea s područja Zagreba. Naime, od Zagreba je udaljeno tek 40-ak kilometara, a nalazi se u drugoj županiji, gdje ih policija ne prepoznaje.

U Lekeniku pak, nedaleko od Vukojevca, nedugo nakon Oluje pronađena je jedna od najvećih plantaža marihuane u Hrvatskoj, a vlasnik je bio upravo iz Zagreba.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije