Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NAPISA MEDIJA

Policija potvrdila prvođenje izvida u Uljanik grupi

Uljanik
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
03.09.2018.
u 20:01

- Policija temeljem naloga nadležnog Državnog odvjetništva provodi izvide te obzirom na odredbe Zakona o kaznenom postupku nismo u mogućnosti ustupiti više informacija - priopćeno je iz MUP-a.

 Policija je u ponedjeljak potvrdila da po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik grupi.

- Policija temeljem naloga nadležnog Državnog odvjetništva provodi izvide te obzirom na odredbe Zakona o kaznenom postupku nismo u mogućnosti ustupiti više informacija - priopćeno je iz MUP-a.

Prema pisanju medija koji se pozivaju na neslužbene izvore izvidi se tjednima provode u riječkom u 3. maju zbog anonimne kaznene prijave. U pulskom Uljaniku provođenje izvida je naložilo Državno odvjetništvo, nakon napisa u medijima o stanju u tom brodogradilištu.

Pogledajte video: Štrajk u brodogradilištu 3. maj

Komentara 22

DU
Deleted user
20:27 03.09.2018.

Cirkus....To je ono kao da vatrogasci gledaju piromana kako kupuje benzin, šibice, gledaju dok polijeva objekt, potpaljuje isti i onda čekaju da objekt dobrano izgori.....e onda oni idu u intervenciju.....kome vi mažete oči sa ovim igrokazom, nesposobnjakovići iz DORH-a i cijelog pravosuđa??? Eno vam Kajina i Langera trube godinama o mulju i kriminalu po Istri?

AN
Antiflašist
20:38 03.09.2018.

Svaki dan novi zapanjujuci podaci. Drzava je sa milijunima kuna subvencionirala Uljanik plovidbu kao domaceg brodara iako brodovi nikad nisu bile Vladnistvo hrvatskih firmi!!!!!! To je Za zatvor, odmah.

AN
antonelić
20:26 03.09.2018.

moram paziti što pšišem jer ste mi prekjučer obrisali 29 komentara + blokada na 48 sati ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije