Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Pogledajte snježnu bajku na Učki!

učka
Foto: screenshot/Crometeo
08.03.2016.
u 10:06

Kalendarska zima ove nas je godine iznenadila malim količinama snijega i prilično visokim temperaturama. Cijela Hrvatska dulje vrijeme je temperaturno u plusu stoga iznenađuje jučerašnja snimka Crometeo postaje Učke pod debelim snježnim pokrivačem.

 

Enjoy the snow fairytaleUčka, 7.3.2016.

Posted by Crometeo on Monday, March 7, 2016

Danas će biti promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja. Mjestimice će pasti malo kiše ili kratkotrajan pljusak, češće na Jadranu i predjelima uz njega, a u gorskoj Hrvatskoj može biti i slabe susnježice i snijega. U kotlinama te uz obale rijeka moguća je magla. Na Jadranu slabo i umjereno jugo, poslijepodne u okretanju na buru, a na kopnu će zapuhati do umjeren sjeveroistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura između 8 i 13, u Dalmaciji i do 15 °C, piše DHMZ.

Ožujak je poznat po svojim marčanim burama, no prava bura ovog ožujka još nije zapuhala. Ciklonalna aktivnost nad Jadranom od početka mjeseca vrlo je izražena. U novom tjednu ciklona će se nalaziti južnije od našeg područja, a na vrijeme će sve naglašenije utjecati kontinentalna anticiklona. Zbog toga će iz dana u dan oblaka i kiše biti sve manje, a krajem tjedna stiže bura, piše Crometeo.

>> Zoran Vakula u stihovima najavio veliku promjenu vremena!

Komentara 3

OS
osica
11:04 08.03.2016.

Idila." Medeki spavaju"

Avatar links
links
12:29 08.03.2016.

učka prekrasna kao i uvijek

Avatar Dameanu
Dameanu
15:12 08.03.2016.

...da, Istra je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije