Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umor, iscrpljenost

Pogledajte novu emisiju 'U ordinaciji': Znate li da prehrana može biti jednako učinkovita kao lijekovi?

U ordinaciji
Foto: Screenshot
1/5
08.04.2021.
u 09:00

U emisiji o umoru i iscrpljenosti bavimo se ovisnostima i poremećajima u prehrani

Umor je normalni dio naših života. No, kad nam počne stvarati probleme u svakodnevnom funkcioniranju, onda se radi o težoj tegobi koju nazivamo sindrom kroničnog umora. Njegovi najčešći uzroci loše su životne navike koje često prelaze u ovisnosti, najčešće alkoholizam i tabletomaniju te psihološki problemi poput poremećaja u prehrani. Iscrpljenost organizma nastaje nakon dugotrajnog kroničnog umora kojem nikako ne možemo stati na kraj i nije nimalo bezazlena.

Znate li da prehrana može biti jednako učinkovita kao lijekovi? Pazite li što jedete, možete, primjerice, sniziti razinu kolesterola i masnoća u krvi ili stvoriti jači imunitet. Postoji li stvarno zdrava hrana, je li hrana općenito postala trendovska stvar i kako hranom održati zdravlje i normalnu težinu?

U emisiji o umoru i iscrpljenosti bavimo se upravo ovisnostima i poremećajima u prehrani.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
sttipe
15:37 08.04.2021.

Znamo da industrija može najtežim otrovima ubijat ljude-nekažnjeno!! Cilo stoljeće!!! Nitratne soli služe samo tome da vežu vodu, i da salama bude teža na vagi!!! Umisto da ju samo poskupe!! Znači nije do love, namjerno truju!!! Prehrambene industrije triba nacionalizirati, i iz njihove dobiti plaćat zdravstvo!! A njihove vlasnike pozatvarati!!!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:10 08.04.2021.

pa dobro, majku mu j***m, zašto u "galeriji" ne napišete imena onih koji su na fotografijama????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije