Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EndoALPHA sala

Pogledajte kako izgleda najmodernija operacijska sala na svijetu, otvorena u Vinogradskoj

EndoALPHA operacijska sala
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
VL
Autor
Romana Kovačević
08.07.2016.
u 14:46

Operacija se može pratiti na bilo kojoj dogovorenoj lokaciji u svijetu i to u rezoluciji četiri puta većoj od HD rezolucije.

U KBC-u Sestre milosrdnice otvorena je nova EndoALPHA sala, najmodernija operacijska sala na svijetu koja omogućuje posve novi standard izvođenja operacija koji objedinjava elektrokirurgiju i ultrazvučnu kirurgiju.

Integrirana EndoALPHA operacijska sala omogućuje vrhunsku ergonomičnost i funkcionalnost, a predviđena je za sve vrste minimalno invazivne kirurgije, dakle za različite operacije. Svi nalazi pacijenta dostupni su u samoj sali, a operacija se može pratiti na bilo kojoj dogovorenoj lokaciji u svijetu i to u rezoluciji četiri puta većoj od HD rezolucije.

U EndoALPHA sali obavljat će se i edukacija za doktore iz regije i ostalih zemalja.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

>> Pacijenti više neće lutati po odjelima, specijalisti dolaze njima

Komentara 14

DU
Deleted user
14:52 08.07.2016.

A hoće li tu operirati i nas, obične ljude ili samo po vezi, poznate i/ili bogate?

Avatar @promatrač
@promatrač
15:14 08.07.2016.

Eh baš najmodernija na svijetu ?! Baš ga znate pretjerati. Kao i novi HRT ov informativni studio, "najmoderniji u Europi" i takve slične gluposti. Kad vidiš studije od stranih kuća HRT ov izgleda ko podrum.

Avatar superhik74
superhik74
16:20 08.07.2016.

S obzirom da je nase zdravstvo rangirano kao trece najgore u Europi, ne znam koga cemo to "educirati" ? Inace sala je "najmodernija u svijetu" ? Kako ? Mi smo je proizveli jer nitko drugi nema tako visoku tehnologiju ?? Koja je to Hrvatska tvrtka proizvela tako naprednu operacijsku salu koju nitko drugi u svijetu nema ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije