Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednje zbogom

Podravkaši se uz polaganje ruža u tišini oprostili od Marina Pucara

Oproštaj od Marina Pucara
Foto: Marko Horvat
1/4
08.01.2021.
u 14:45

Dolazili su ispred automobila s Pucarovim lijesom, polagali ruže i nijemo odavali počast svojem direktoru

Stotine radnika Podravke oprostilo se u petak od predsjednika uprave Marina Pucara (50) koji je nakon teške bolesti preminuo u srijedu u koprivničkoj bolnici. Automobil s Pucarovim lijesom bio je parkiran ispred ulaza u Podravkinu poslovnu zgradu u Starčevićevoj ulici.

Dolazili su ispred automobila s Pucarovim lijesom, polagali ruže i nijemo odavali počast svojem direktoru. Na posljednji ispraćaj ispred Podravke stigao je i Pucarov veliki prijatelj, hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić. Ranije su se mnogi građani upisivali u knjigu žalosti u prizemlju Podravkine poslovne sedmerokatnice.

Sahrana Marina Pucara bit će u ponedjeljak u 15.30 sati na zagrebačkom Mirogoju.

Ključne riječi

Komentara 13

IN
inot
15:05 08.01.2021.

Čudno iz zvečeva nitko na funeral!

SA
SamoIstina
15:32 08.01.2021.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Otišao još jedan veliki mladi čovjek! Ovo je doista gubitak!

CO
Content
23:52 08.01.2021.

Dva "braka", dvije "partnerice", dvoje djece (ono što znamo, što su "iskopali" novinari)..Kome ide "ostavština"? Čemu/komu pljeskanje? Duši je, sada, jedino potrebna molitva, da stigne Njemu u zagrljaj. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine, i svjetlost vječna svjetlila mu. Počivao u miru Božjem. ... I ako se smije znati (kad već znamo koliko je diploma/žena/uspjeha/djece imao) od čega je umro? Starost nije...Nije ni korona, naravno :/ Čemu tajiti takve stvari, a onda, nakon mjesec-dva, svi pišu "memoare", usput tražeći izdavače za, tu, knjižicu: "Moji zadnji dani s Podravkašem".."Bolest (ta i ta) je bila jača"..etc etc.. .. Zanima me što ima na to reći obitelj dvaju mladih muškaraca koje je "direktor" usmrtio osobnim automobilom 2010.g.?...Večernji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije