Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 207
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN 60-GODIŠNJAK

Po zagrebačkim garažama skrivao 37,7 kilograma marihuane i 4,5 kilograma heroina

droga
Foto: MUP
1/7
13.09.2016.
u 12:29

Čovjek kojem je Daut M. drogu preprodao uhićen je 7. rujna te je također prijavljen za zloporabu droge

Dobar ulov imala je zagrebačka policija koja je koncem prošlog tjedna uhitila Dauta M. (60) zbog sumnje na zloporabu droga. Pretragom više kuća nađeno je ukupno 37,7 kilograma marihuane, 4,5 kilograma heroina te 6,8 kilograma tzv. punila koje se koristi za povećanje mase heroina.

Sumnja se da je Daut M. dulje vrijeme nabavljao veće količine marihuane i heroina, koje je potom skrivao po unajmljenim garažama na području Zagreba. Drogu je potom preprodavao, pa je tako ustanovljeno da je 6. rujna preprodao pet paketa u kojima je bilo 5,35 kilograma. Čovjek kojem je Daut M. drogu preprodao uhićen je 7. rujna te je također prijavljen za zloporabu droge. 

Dautu M. sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela.

>> Kontrolirali promet pa mu našli pet kilograma marihuane

>> Bojnik kraljičine garde s mača ušmrkavao drogu u palači

Komentara 2

NP
Novo Pravo
10:24 15.09.2016.

Pa taj se bavi cijeli život drogom izgleda...pogledajte ovo, što čovjek napravi od droge. Izgleda dobar biznis https://www.youtube.com/watch?v=ZexQtugltEU

HU
Huber
01:05 23.09.2016.

Daut M.el kosova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije