Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Po najvećoj zimi Olafa su ostavili u šumi, da se smrzne daleko od pogleda

Foto: Hrvoje Malbaša
1/8
28.01.2019.
u 20:01

Olaf ima oko osam godina, dobrog je zdravlja i kondicije. Trči, skače i obožava kad ga češljaju. Kako mu možete pomoći, ili ga udomiti, doznat ćete na 095/90-51-234

Koliko dugo je Olaf bio u šumi nitko ne zna. Ostavljen je na mjestu gdje često 'zaboravljaju' pse kad im više ne trebaju. Po najvećoj zimi, da se smrzne daleko od pogleda.

Ne zna se ni čiji je bio jer nema čipa. Kad je pronađen, u njegovim očima crvenim i upaljenim od hladnoće vidio se samo strah. U privremenom smještaju Olaf se brzo opustio i zaboravio na dane kad je čekao čovjeka koji ga je ostavio i osluškivao šumove koji su dolazili sa svih strana. Prema procjenama ima oko osam godina, dobrog je zdravlja i kondicije. Trči, skače i obožava kad ga češljaju. Umiljat je i poslušan te pristojno hoda na povodcu.

Olaf je trenutno na plaćenom smještaju, volonterima koji se brinu o njemu besplatni smještaj bio bi velika pomoć. Što sve Olafu treba, ali i kako ga možete udomiti, doznat ćete na 095/90-51-234, a njegovu priču možete pratiti i na Facebook stranici Malina on wheels.

Komentara 3

NA
narcis660
21:55 28.01.2019.

Manijaka.koji.je ostavio jadnog psa naći odvesti daleko od kuće zavezanih očiju i ostaviti negdje u šumi bez hrane i vode...pa neka se snađe ...uzvratiti istom mjerom.s tim da monstrum za razliku od psa nije zaslužio ni zrak da diše.Jadna nedužna životinja....

AR
Armagedon
20:15 28.01.2019.

Slatkica je Olaf.... vjerovatno će se naći netko da ga udomi ... teško da bi se on smrznuo, ali od gladi bi mogao uginuti, ljudi su gori od životinja .

Avatar Kljusar
Kljusar
20:58 28.01.2019.

Stvarno neka ga neko udomi, ovaj ne pušta dlake i ne zapišava namještaj , fotelje i tepih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije