Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomažemo

Vinkovačka udruga Rocco traži smještaj za ostavljene pse

Foto: Privatni album
1/3
18.01.2019.
u 13:17

Kujica i tri šteneta ostavljeni su uz cestu u blizini Ivankova. Jedno štene već je nestalo, a u stalnoj su opasnosti od prometa, lovaca, ali i ljudi koji će ih radije ubiti umjesto da im pomognu

Napuštenih pasa svakim je danom sve više, no volonterima u Slavoniji je, čini se, ipak najteže. Svakodnevno im stižu dojave o pronađenim životinjama, a njihovi domovi već su puni napuštenih životinja kojima traže dom. Posljednjih dana pokušavaju pomoći kujici sa štencima, a ostavljeni su kod Ivankova.

Foto: Privatni album/MailOnline

– Mama s tri šteneta ostavljena je na cesti kod Ivankova. Jedno štene već je nestalo, a i ovi su u stalnoj opasnosti od prometa, lovaca, neljudi. Mlada i draga kujica bori se da preživi, zajedno sa svojim bebama. Nosimo im hranu i napravili smo im zaklon od kiše, ali to nije dovoljno. Može li ih netko primiti na smještaj? Može i odvojeno, jer štenci jedu sami. Pomoći ćemo s troškovima, samo trebaju sigurno mjesto dok se ne udome – napisali su u svojoj objavi volonteri vinkovačke udruge za zaštitu životinja Rocco.

Ako im možete pomoći na bilo koji način, javite se na njihov mail udrugarocco@hotmail.com ili na Facebook stranicu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lika64
19:50 18.01.2019.

Tužno 😢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije