Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom
Povratak na članak

Po najvećoj zimi Olafa su ostavili u šumi, da se smrzne daleko od pogleda

Olaf ima oko osam godina, dobrog je zdravlja i kondicije. Trči, skače i obožava kad ga češljaju. Kako mu možete pomoći, ili ga udomiti, doznat ćete na 095/90-51-234

Komentari 3

NA
narcis660
21:55 28.01.2019.

Manijaka.koji.je ostavio jadnog psa naći odvesti daleko od kuće zavezanih očiju i ostaviti negdje u šumi bez hrane i vode...pa neka se snađe ...uzvratiti istom mjerom.s tim da monstrum za razliku od psa nije zaslužio ni zrak da diše.Jadna nedužna životinja....

VL
AR
Armagedon
20:15 28.01.2019.

Slatkica je Olaf.... vjerovatno će se naći netko da ga udomi ... teško da bi se on smrznuo, ali od gladi bi mogao uginuti, ljudi su gori od životinja .

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
20:58 28.01.2019.

Stvarno neka ga neko udomi, ovaj ne pušta dlake i ne zapišava namještaj , fotelje i tepih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.