Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Promjena vremena: Pljuskovi oko Učke i tuča u Zagorju uvod su u zahlađenje...

Foto: Snimio čitatelj
1/6
23.07.2017.
u 21:18

Meteoalarm upozorava da već danas postoji mogućnost za intenzivne grmljavincke pljuskove u Međimurju, Hrvatskom zagorju te uz granicu sa Slovenijom

Naoblaka i sparina najavili su prestanak perioda velikih vrućina, a siloviti pljuskovi oko Učke, javlja IstraMet, uvod su u najavljenu promjenu vremena.

Oko 13 sati na istoku Pazinštine i oko Učke došlo je do razvoja jake naoblake, a olujni sustav do 15 sati donio je desetak milimetara kiše i kratkotrajan  pad temperature. Oko 18 sati jako nevrijeme i tuča pogodili su i Zlatar Bistricu, Mariju Bistricu, Konjščinu, Bedekovčinu, i šire područje Sv. Križa Začretja, javlja Zagorje.com.

Tuča veličine oraha padala je u Zagorju, a o tome svjedoči fotografija našeg čitatelja.

Foto: Snimio čitatelj

Državni hidrometeorološki zavod najavljuje kako će sutra postupno naoblačenje uz mjestimičnu kišu i pljuskove s grmljavinom nastupiti  na zapadu zemlje sredinom dana, a zatim i drugdje. Kasno poslijepodne i navečer moguće je i jače grmljavinsko nevrijeme. Na južnom Jadranu, najavljuje DHMZ u većem dijelu dana sunčano i vruće. 

Meteoalarm upozorava da danas postoji mogućnost za intenzivne grmljavinske pljuskove, ponajprije u Međimurju, Hrvatskom zagorju te uz granicu sa Slovenijom. Vjerojatnost grmljavine je od 30 do 50 posto. Udare gromova možete pratiti ovdje. 

>>Ako imate fotografije ili snimke nevremena, pošaljite nam ih na e-mail: dojavi@vecernji.net

Komentara 9

DU
Deleted user
20:30 23.07.2017.

Vraćam se baš iz Zagorja sa oštećenima krova i haube na autu :((

ZL
zlako
21:00 23.07.2017.

Tuča u Zagorju zbog Hajdaša..

Avatar Idler 3
Idler 3
21:24 23.07.2017.

Spet tuča v Zagorju....koga briga....a jel bi barem netko mogel zbrojit štetu, unaprijed fala !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije