Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno osuđen

Pljačkao jer nije imao novac da kćeri kupi poklon za rođendan

sudnica, suđenje  (1)
Ivo Cagalj/24sata
15.10.2013.
u 17:08

Prema optužnici Bojan P. je od studenog prošle do veljače ove godine prijeteći nožem orobio jednu poslovnicu za otkup zlata, jednu pekarnicu i tri poslovnice Auro Domusa u Zagrebu.

– Bližio se rođendan moje kćeri, a ja joj za poklon ni žvakaću nisam mogao kupiti jer sam bio bez kune u džepu. I zbog toga sam počinio razbojstvo – kazao je Bojan P. (28) koji je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog pet razbojstava za koja se teretio te mora vratiti 11.000 otuđenih kuna.

Sud je tom nezaposlenom zidaru, koji inače završio matematičko-informatičku gimnaziju, kao izuzetno olakotnim cijenio iskreno priznanje i kajanje.

Prema optužnici Bojan P. je od studenog prošle do veljače ove godine prijeteći nožem orobio jednu poslovnicu za otkup zlata, jednu pekarnicu i tri poslovnice Auro Domusa u Zagrebu. Nakon zadnjeg razbojstva naletio je na policajca, kojem se sam predao, a predao mu je i sav plijen.

– Žao mi je zbog svega što sam napravio. Najviše me boli sramota, jer ljudi sada upiru prstom u mene. Majka koja radi u dućanu cijeli život mi je govorila da će mi odsjeći prste sjekirom ako samo jednu žvakaću ukradem, a ja sam joj učinio ovu sramotu – kazao je Bojan P.  

>> Razbojnik: Imam troje gladne djece i nemam drugog izlaza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije