Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ILICI

Pljačka u centru Zagreba: Prijetio zaposlenicama banke pa pobjegao s novcem

Uz prijetnju oružjem opljačkao banku u Zagrebu pa pobjegao s novcem, policija traga za razbojnikom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
VL
Autor
hina
29.05.2023.
u 18:50

Policija je izvijestila da je oko 17 sati u banku u Ilici upao nepoznati počinitelj koji je uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad zaposlenicima te otuđio novac

Zagrebačka policija traga za nepoznatim razbojnikom koji je u ponedjeljak poslijepodne opljačkao banku u središtu Zagreba.

Policija je izvijestila da je oko 17 sati u banku u Ilici upao nepoznati počinitelj koji je uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad zaposlenicima te otuđio novac. Očevid je u tijeku, a u policiji kažu da u pljački nije bilo ozlijeđenih.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

PO
poluprovokator
01:49 30.05.2023.

Možda je Kustošija postala centar grada u meduvremenu;-)))

Avatar Make my day
Make my day
00:15 30.05.2023.

U središtu Zagreba a na slici banka na Kustošiji, nema veze sa centrom grada

SN
snopp
07:40 30.05.2023.

Zao mi je da plasi ljude ali bravo da je uspio dok jos postoji neki novac jer sve bude uskoro virtualna pa se rade prebacite U banku da dodate jednu ili 2 nule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije