Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽAO KANDIDATE

Plenković u Slavonskom Brodu: HDZ će pobijediti u svih pet slavonskih županija

Foto: Vedran Balen
1/2
01.05.2021.
u 14:04

Plenković je dao potporu kandidatima te stranke na predstojećim lokalnim izborima

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u Slavonskom Brodu dao je potporu kandidatima te stranke na predstojećim lokalnim izborima. Izrazio je uvjerenost da će HDZ pobijediti u svih pet slavonskih županija i odnijeti trijumf na izborima 16. svibnja.

- U tom pogledu želim podsjetiti da smo našom reformom financiranja jedinica lokalne i područne samouprave županiji, gradovima i općinama ovdje omogućili na godišnjoj razini 176 milijuna kuna prihoda više nego što je to bilo prije te reforme. Zajedničkim smo radom ugovorili  2 milijarde kuna projekata koji se financiraju Europskim fondovima. U ovoj Covid krizi Vlada je isplatila 175 milijuna kuna za plaće 14.000 radnika u Brodsko-posavskoj županiji. Broj osiguranika veći je danas nego prije krize. Vjerujem da ćemo zajedničkim projektima učiniti dodatne napore za kvalitetniji život.

Posebno želim podržati Dragana Jelića, našeg državnog tajnika, za gradonačelnika Slavonskog Broda. Mislim da sad ima ogromno iskustvo. Vjerujem da će i on dobiti podršku kao i župan. Podržavam i našeg kandidata u Novoj Gradiški, gospodina Slišurića, te očekujem da HDZ dobije potporu i u ovom drugom gradu. Uspjeh na razini općina bit će sigurno na razini dosadašnjih, pa i veći - poručio je Plenković.

VIDEO Župan Danijel Marušić o realiziranih projektima

Komentara 22

Avatar borovanjiva
borovanjiva
14:28 01.05.2021.

Dali je odlazak na stranački skup vozilom Vlade sukob interesa?

GE
geler203
15:16 01.05.2021.

Normalno da će pobijediti. Školovani i radno sposobni su odavno otišli, ostali članovi HDZ-a, njihova rodbina, uguzni uhljebi i nešto starih i nesposobnih.

BU
Bubalamala
19:48 01.05.2021.

Slavoniju su napunili Bosancima koji im garantiraju pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije