Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Plenković: Nema sankcija za članove HDZ-a

Nakon što je jučer u Udbini započela jedna od najopsežnijih vojnih vježbi od doba Domovinskog rata, danas se nastavila na Dugom otoku gdje su nazočili i predstavnici Vlade.
14. listopada 2018. u 11:06 33 komentara 931 prikaza
Plenković na Dugom otoku, Velebit 18
Foto: MORH

Nakon završetka vježbe na Dugom otoku premijer Andrej Plenković izjavio je da ima još zločina koje treba istražiti i procesuirati. :

  Prosvjed u Vukovaru PROSVJED U VUKOVARU 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'

 

- U ime vlade, pitanje ratnih zločina je trajna zadaća policije Dorha i sudova i njihovo ne zastarijevaju. Ima još zločina koje treba istražiti i procesuirati. Postoji diskrepancija između realnosti i dojma javnosti. Očito je da je bilo nekih koji su htjeli poslati antivladine poruke za mene je bilo bitno čuti stradalnike i njihove poruke. Ne vidim zašto bi bilo sankcija prema članovima HDZ-a. 

 

Nakon što je jučer u Udbini započela jedna od najopsežnijih vojnih vježbi od doba Domovinskog rata, danas se nastavila na Dugom otoku gdje su nazočili i predstavnici Vlade. 

 

 

Toni Kukoč
Legenda Bullsa
Proslavljeni Hrvat prodao kuću za skoro 6 milijuna kuna, pogledajte o kakvoj je ljepoti riječ
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti
 • Hrvatska:

  Svi imaju pravo na svoje misljenje,kakve sankcije ? Jesu se za to branitelji borili? Inace podrzavam Penavu i prosvjed. Krenute hvatati zlocince.

 • Aedes2017:

  Velikodušni diktator ! Plašio se kao popišana kokoš jučer ! Kad je vidio ,, mlaku juhicu ,, od prosvjeda...dao pomilovanje sudionicima.! Neka ne misli da će uvijek tako završiti ! Luzer I pokvareni čovjek !

 • Avatar anti_komunist
  anti_komunist:

  kak je velikodusan i dobar veliki vodja ....klap klap klap ....