Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Plavuša prevarila penzionera

novac
13.12.2009.
u 00:11

Čovjek je podignuo novce i predao ih nepoznatoj ženskoj osobi od koje nije dobio nikakvu potvrdu. Žena je otišla u bijelom vozilu zagrebačke registracije.

GOSPIĆ - Jedan umirovljenik iz Dobrosela kod Donjeg Lapca prijavio je prijevaru policiji. Njega je 17. studenog na mobitel nazvala nepoznata žena koja se predstavila kao socijalna radnica te zatražila sedam tisuća kuna koje je dobio od mirovine, kako bi naknadno dobio 32 tisuće kuna.

Čovjek je podignuo novce i predao ih nepoznatoj ženskoj osobi od koje nije dobio nikakvu potvrdu. Žena je otišla u bijelom vozilu zagrebačke registracije.

Prema priopćenju PULS-a, žena je starosti oko 40 godina, stasa i plavuša. Policija kaže da je i do sada bilo prijevara i da su se lopovi predstavljali kao inkasatori, poštari, trgovci i slično. U pravilu oštećeni takve osobe puštaju u stan ili obiteljsku kuću, ne provjeravaju o kome se radi, često ih ostavljaju bez nadzora, te im na taj način omogućavaju da počine kaznena djela.

Ključne riječi

Komentara 9

BT
bili-tartuf
00:23 13.12.2009.

ma ta \"plavusá\" se vec´odavno prefarbala....

IB
Ivana Brkić Ćubela
04:25 13.12.2009.

Mogao je dobiti i Potvrdu i onda bi Plavusa bila kompletno Korektna !!!

RA
rajko
23:31 13.12.2009.

A kad je takav papak nek mu je i uzela.Kako je s takvim mozgom uopce uspio doci do takve mirovine??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije