Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uključeno i nadležno tužiteljstvo

Čekao prostitutku kad je netko pokucao: Iza vrata ga je dočekalo neugodno iznenađenje

prostitucija
Foto: Newscom/PIXSELL
1/3
16.02.2024.
u 11:23

Rus (47) je iznajmio stan u Beogradu da bi večer proveo s prostitutkom, no umjesto nje su se pojavila tri mladića

Trojica mladića osumnjičena su da su u utorak navečer opljačkali državljanina Rusije (47) u stanu koji je iznajmio stan da bi proveo večer s prostitutkom. Za mladićima traga beogradska policija, a o slučaju je obaviješteno i nadležno tužiteljstvo, piše Telegraf.rs.

Rus je ispričao da mu je u jednom trenutku neko pokucao na vrata, a kada ih je otvorio ugledao je trojicu mladića. "Rekao je da su nešto pričali, a zatim su mladići tražili novac i udarili ga nekoliko puta po glavi. Rekli su mu da će ga ubiti ako ne preda sav novac koji ima kod sebe", objasnio je sugovornik za Telegraf.

POVEZANI ČLANCI:

Prema neslužbenim informacijama, državljanin Rusije rekao je da je "djevojku za druženje" našao preko oglasa kao i da o njoj ništa nije znao, niti poznaje napadače. Istraga je u tijeku, a istražitelji će utvrditi ima li djevojka veze sa razbojništvom ili se radi o slučajnosti.

VIDEO Objavljeni dokumenti od kojih strahuju najmoćniji ljudi svijeta: Miss Jugoslavije i djevojke iz regije bile su Epsteinove seks-igračke

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:39 16.02.2024.

Nikada nije bilo bezopasno u zemljama trećeg svijeta koje kao glavnu turističku ponudu promoviraju kroz sex turizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije