Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Plamen gutao kuću, smrtno stradala jedna osoba

Požar
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
21.03.2017.
u 16:02

Kako se doznaje od očevidaca, osoba koja je smrtno stradala starija je od 80 godina

Jedna osoba smrtno je stradala u požaru koji je u utorak oko 12,20 sati planuo u obiteljskoj kući u zaseoku Gornji Bušci kod šibenske Dubrave, potvrdili su u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

„Imamo saznanje da je jedna osoba smrtno stradala. Policija je izašla na mjesto događaja te u ovom trenutku obavlja očevid,“ kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Dojavu o požaru vatrogasci su zaprimili u 12,18 sati. Na teren su izašla tri vozila Javne vatrogasne postrojbe Šibenik te su vatrogasci požar lokalizirali u 12.49, a ugasili u 14.01 sat. Požar je planuo u prizemlju kuće koja je u sklopu trojnog objekta, doznaje se u županijskom Centru 112.

Kako se doznaje od očevidaca, osoba koja je smrtno stradala starija je od 80 godina.

>> Požar joj progutao automobil nasred obilaznice

>> Pune ruke posla za vatrogasce: Veliki požar buknuo u Ražancu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije