Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava Brodotrogira

Plaće kasne, traži se rješenje i nadaju se da neće doći do štrajka

Ivo Cagalj/PIXSELL
20.08.2018.
u 11:55

Možemo potvrditi da u Brodotrogiru kasne plaće i Uprava radi na tome da u najkraćem roku pronađe rješenje za to

Iz Brodotrogira su u ponedjeljak potvrdili da kasni isplata plaća u tom trogirskom brodogradilištu, poručivši da se radi na tome da se u najkraćem mogućem roku pronađe rješenje te da se nadaju da neće doći do štrajka radnika.

"Možemo potvrditi da u Brodotrogiru kasne plaće i Uprava radi na tome da u najkraćem roku pronađe rješenje za to, jer naručitelj nedavno isporučenog broda nije na vrijeme platio svoje obaveze prema Brodotrogiru. Nadamo se da neće doći do štrajka i da neće biti razloga za to jer se problemi ne rješavaju štrajkom", stoji u kratkom odgovoru Brodotrogira na upit Hine.

Jutarnji list od ponedjeljka piše da u Brodotrogiru kasni plaća za srpanj, a koja je po kolektivnom ugovoru trebala biti isplaćena do 15. kolovoza.

Sindikalni povjerenik u Brodotrogiru Andro Belas je Jutarnjem izjavio kako im je Uprava obećala da će plaća biti isplaćena do danas, 20. kolovoza, a kako je i dosad znala kasniti pet dana. "Ako ne bude ispunjeno obećanje, slijedi mirenje i štrajk koji se može legalno organizirati", izjavio je Belas.

>> Pogledajte u kakvom su stanju zagrebački mostovi

Ključne riječi

Komentara 5

GU
Gustirna
12:48 20.08.2018.

Opa...jugokomunisticki tajkun ne moze ni svoje radnike platiti a kamoli da ce platiti radnike ids-ove spilje razbojnicke "uljanik"...i bas bih vam preporucio clanak denisa kuljisa o ovom partijskom tajkunu..

DU
Deleted user
12:23 20.08.2018.

Nije se koncar vratio u hrvatsku brinuti o brofogradnji ..nego ima cilj dokpoati se vrijednih nekratnina i pokopati brodogradnju...a brodokradnja kakovu pamtimo se urusava sama od sebe....skuplji su materijali izrade broda i usluge kooperanata nego prodani brod itd

ĆI
ćiroćiro
12:41 20.08.2018.

šteta, dolaze nam kelneri i muške spremačice tek na kraju sezone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije