Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava Brodotrogira
Povratak na članak

Plaće kasne, traži se rješenje i nadaju se da neće doći do štrajka

Možemo potvrditi da u Brodotrogiru kasne plaće i Uprava radi na tome da u najkraćem roku pronađe rješenje za to

Komentari 5

GU
Gustirna
12:48 20.08.2018.

Opa...jugokomunisticki tajkun ne moze ni svoje radnike platiti a kamoli da ce platiti radnike ids-ove spilje razbojnicke "uljanik"...i bas bih vam preporucio clanak denisa kuljisa o ovom partijskom tajkunu..

VL
DU
Deleted user
12:23 20.08.2018.

Nije se koncar vratio u hrvatsku brinuti o brofogradnji ..nego ima cilj dokpoati se vrijednih nekratnina i pokopati brodogradnju...a brodokradnja kakovu pamtimo se urusava sama od sebe....skuplji su materijali izrade broda i usluge kooperanata nego prodani brod itd

VL
ĆI
ćiroćiro
12:41 20.08.2018.

šteta, dolaze nam kelneri i muške spremačice tek na kraju sezone

VL
RI
rightside
12:13 20.08.2018.

ja neznam kaj vi novinari hocete postici sa tim kojekakvim pricama oko brodogradnje i koncara?? il vam on placa da napravite pritisak na drzavu,,?? jer koncar sad nema love ni za place u brodotrogiru a kamoli za uljanik il treci maj,,no gčlavno da se on vodi kao "strateski partner"( mozda jedino jakovcicu i mileticu strateski partner)i da nista ne poduzima,,jos cudnije kako "institucije pravne drzave" bne reagiraju,ne istrazuju sta se zapravo dogada,,bas zanimljivo,,ili vas koncar bas sve placa??

VL
Avatar Oneill
Oneill
13:53 20.08.2018.

žao mi je svakog jedinog radnika ali je došao kraj nazalost to je malo prevelik kolač i za Hrvatsku da bi se to moglo financirat .što prije konkurs otvoriti i to je to znam da ćete se boriti ali nana kraju će i tako biti kako sam opisao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.