Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU: HRVOJE ZEKANOVIĆ

Koliko je moćan Zekanović? Zovu ga'zeko hop', a nitko ne zna čiji je zapravo igrač. Za Večernji je odgovorio na sve

13.07.2022.
u 14:26

Čim je Radimir Čačić nekidan najavio da Reformisti izlaze iz vladajuće koalicije mnogi su odmah opet počeli spominjati saborskog zastupnika i bivšeg čelnika Hrvatskih suverensita Hrvoja Zekanovića kao onoga koji će u Saboru popuniti to upražnjeno refomističko mjesto te će time vladajuću koaliciju osloboditi bilo kakve brige ili možebitne drame. Štoviše, smatra se da Zekanović već radi za vladajuće, iako se u Saboru vodi kao nezavisni zastupnik. Zato smo mu postavili pitanja o svemu tome.  - Nikada nisam bio niti ću ikada biti niti ću ikada pomisliti politički surađivati s ekipom iz MožeMosta, SDP-ovcima, Radničkom frontom i sličnima. Moram naglasiti još jednu stvar, prije šest godina kada sam ušao u politiku, znači kada sam postao zastupnik u Saboru, za ulazak u politiku motiviralo me rušenje tzv. lijevo-progresivne vlade Zorana Milanovića i SDP-a kojeg danas vodi Peđa Grbin, govori za VL.

Komentara 19

DA
Day
14:40 13.07.2022.

Dize ruku za novi referendum,a unistio je dosad 2. Referendum o kuni i referendum o izbornom zakonu.

PI
Pic
14:44 13.07.2022.

Svasta bi se tu moglo napisat,ali cipelarit čovjeka na podu ne želim.

GA
Galore
14:38 13.07.2022.

Netko kome je cilj,namjera rušenje nekoga drugog,koliko god to bilo ili ne opravdano,jasno je da se nalazi u slijepoj ulici. On to i dalje ne razumije. Nikad destrukcija ne moze zamjeniti dobro. Hrvoje je pao,i vuče se po dnu,kako on vrlo često zna prebacivat Milanoviću da mu treba pomoć. Ima li tko tebi Hrvoje reć da si pretjerao,sramotiš sebe,obitelj i one koji su glasali za tebe. Žalosno te gledat na šta si spao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?