Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka u vinkovcima

Pištoljem zaprijetio djelatnici kladionice i ukrao manji iznos

policija
Pixsell
03.12.2012.
u 11:39

Pri napadu nitko nije ozlijeđen. U policiji ne žele govoriti o detaljima ovog prepada jer još poduzimaju kriminalistička istraživanja kako bi otkrili počinitelja

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske još tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u nedjelju navečer oko 20 sati, malo prije kraja radnog vremena, opljačkao kladionicu u Dalmatinčevoj ulici u Vinkovcima. Kako je utvrđeno očevidom, a i prema iskazu 34-godišnje zaposlenice iz Retkovaca, maskirani počinitelj ušao je u kladionicu i zaprijetio djelatnici kratkim vatrenim oružjem, vjerojatno pištoljem, i od nje uzeo manji novčani iznos s kojim se udaljio u nepoznatom smjeru. Pri napadu nitko nije ozlijeđen. U policiji ne žele govoriti o detaljima ovog prepada jer još poduzimaju kriminalistička istraživanja kako bi otkrili počinitelja i podsjećaju kako u dosta slučajeva otkrivaju počinitelje prema "rukopisu" jer poznaju prijestupnike i znaju kako rade i koji su im objekti meta. Prije nekoliko mjeseci uspješno su riješili pljačku u vukovarskoj kladionici.

>> Zagreb: Maskirani i naoružani iz ljekarne pobjegli s novcem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije