Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višak u blagajni

Pelješki restoran 'Gastro mare' zatvoren zbog viška od 1,70 kn!?

porezna (1)
Nel Pavletic/PIXSELL
16.08.2013.
u 19:01

Prvo se nagađalo da je restoran zatvoren jer nisu imali dokument o visini obaveznog blagajničkog pologa i jer nisu istaknuli naljepnicu o nužnosti izdavanja računa "Bez računa se ne računa"

Porezni inspektori Ministarstva financija RH na pet su dana zatvorili restaurant "Gastro mare" vlasnika Ante Bjelančića u Kobašu na poluotoku Pelješcu i to navodno zbog viška u blagajni od 1,70 kuna, piše Dubrovački vjesnik.

Iako se prvo nagađalo da je restoran zatvoren jer nisu imali dokument o visini obaveznog blagajničkog pologa i jer nisu istaknuli naljepnicu o nužnosti izdavanja računa "Bez računa se ne računa", sada se šuška kako je restoran zatvoren zbog viška u blagajni od 1,70 kuna.

– Fiskaliziramo se, ali teškom mukom jer šetamo s računalom u ruci i hvatamo signal kako bi "prošao". Postali smo originalni i po tome. Što ćete, trudimo se i opet zatvaranje – rekao je Bjelančić.

>> Inspektori nemilosrdni - zapečatili i jedini kafić na trajektu za Hvar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije